next event
search
Anthony Johnson met UFC in gesprek over terugkeer naar de zwaargewicht divisieBron foto:

Anthony Johnson met UFC in gesprek over terugkeer naar de zwaargewicht divisie

Oct 4, 2017 Kort na zijn teleurstellende verlies partij tijdens UFC 210 tegen UFC licht zwaargewicht kampioen Daniel Cormier kondigde licht zwaargewicht vechter Anthony Johnson zijn afscheid aan. Hoewel hij de deur voor een mogelijk zwaargewicht gevecht met Jon Jones open liet klonk het eigenlijk alsof "Rumble" zijn laatste gevecht had gevochten.

Op maandagavond liet zijn manager, Ali Abdelaziz, tijdens de uitzending van “The MMA Hour” weten dat Anthony Johnson binnenkort met de UFC in gesprek gaat over een mogelijke terugkeer naar de UFC maar dan in de zwaargewicht divisie.



Op dit moment is het nog moeilijk om te zeggen hoe de gesprekken tussen Anthony Johnson en de UFC zullen gaan maar er is wel een potentiële vechter waar Johnson tegen zou willen vechten. Hij heeft er in het verleden geen geheim van gemaakt dat hij open zou staan voor een gevecht tegen voormalig teamgenoot bij de Blackzillians Alistair Overeem.

Wat vinden jullie van dit nieuws? Denk je dat Anthony Johnson een aanvulling zou zijn in de zwaargewicht divisie van de UFC?

Bekijk hieronder een highlight video van Anthony "Rumble" Johnson



REACTIES