next event
search
Fotoverslag afscheid Melvin ManhoefBron foto:

Fotoverslag afscheid Melvin Manhoef

Nov 1, 2017 Afgelopen zondag, 29 oktober, organiseerde de World Fighting League het grote Final 16 evenement in het topsport centrum in Almere.

Kickbokslegende Melvin “No Mercy” Manhoef vocht tijdens dit evenement zijn afscheidspartij tegen drievoudig K-1 kampioen Remy Bonjasky.

Manhoef en Bonjasky hadden beide veel op het spel staan tijdens Spike presents: WFL – The Final 16 dat het vechtsportevenement van het jaar was. Manhoef nam afscheid van de kickboksring en wilde dit maar op één manier doen, door te winnen van zijn grootste rivaal in de sport Remy Bonjasky. Bonjasky maakte zijn rentree in de ring en wilde laten zien dat de “Flying Gentleman” Manhoef nog steeds de baas kon zijn. Manhoef en Bonjasky hadden namelijk al drie keer eerder tegen elkaar gevochten waarbij Bonjasky drie keer tot winnaar werd uitgeroepen, tijd voor revanche vond Manhoef.
Beide vechters begonnen voorzichtig aan de partij maar na drie rondes werd Manhoef na een spannend gevecht uitgeroepen tot winnaar.

"Ik heb in het verleden drie keer verloren van Remy, maar je moet opstaan als je valt. Ik ben blijven vechten en nu win ik. Dat wil ik de nieuwe generatie ook meegeven. Je moet blijven knokken”, aldus een dolblije Manhoef.



Bonjasky: "Ik verlies van een echte kampioen, een krijger, dat heeft hij vandaag weer laten zien”, stelde Bonjasky sportief. "Het was in zijn totaliteit een topavond, een avond om trots op te zijn. We hebben laten zien dat kickboksen een mooie sport is en hopelijk blijft de sport groeien.”

Onze fotograaf Chris van der Meijde was aanwezig en maakte het fotoverslag, alle foto’s van het afscheid van Melvin Manhoef vind je HIER

Mocht je het gevecht gemist hebben dan kun je die hieronder terug zien:




REACTIES