next event
search
Triest nieuws voor familie Verhoeven: vader van Rico overledenBron foto:

Triest nieuws voor familie Verhoeven: vader van Rico overleden

Nov 1, 2017 Triest nieuws voor familie Verhoeven. De vader van Verhoeven is maandag namelijk overleden, dat maakte de kickbokser bekend op Instagram. Jos Verhoeven had de nare ziekte van alzheimer. "Gisteren heeft hij besloten te stoppen met vechten", schrijft Rico.

De sporter deelt een foto met zijn vader en schrijft een emotioneel bericht. ,,Hij was sterk, trots en koppig maar dit was een keuze waar hij goed over na heeft gedacht. Om die reden heb ik niks anders dan respect voor hem en zijn keuze. Pap, we hebben veel voor onze kiezen gehad maar ik zal altijd van je blijven houden en zal je altijd missen uit de grond van mijn hart. Ik mis je."

Net als Max en Jos Verstappen
Jos Verhoeven was belangrijk voor de kickbokscarrière van Rico. Zo nam hij hem als jong jochie mee naar de sportschool in Tholen. Ondanks dat de huidige wereldkampioen liever wilde basketballen en voetballen. Hij vergeleek Rico en zichzelf met Max en Jos Verstappen. ,,Van wie kan hij het kickboksen nou beter leren dan zijn eigen vader", zei hij vorig jaar nog in de NRC.

Bron



REACTIES