next event
search
MMA-legende Harris breekt arm van uitdagende tegenstander in afscheidsgevechtBron foto:

MMA-legende Harris breekt arm van uitdagende tegenstander in afscheidsgevecht

Oct 26, 2017 Maak MMA-vechter Gerald Harris, die als bijnaam de ‘Slam King’ heeft, niet al te gek. Vooral niet in zijn laatste gevecht ooit terwijl zijn moeder toekijkt in het publiek.
Harris zal zijn afscheidswedstrijd niet snel vergeten. De Amerikaanse kooiveteraan en beruchte UFC-vechter nam dit weekend afscheid van de sport in zijn thuisstad Tulsa in Oklahoma. Harris, in de UFC goed voor 3 overwinningen en 1 nederlaag, stond in zijn 11-jarige loopbaan bekend om zijn zogenaamde power slams, waarbij hij de tegenstander optilt om hem dan zwaar tegen de vloer te keilen.

Grote mond
Die move doet hij alleen als zijn tegenstanders het heel erg bont maken. Ook nu begon zijn tegenstander, Matt McKeon, hem uit te dagen. "Waar is die slam king nu?", riep hij zich hardop af. Harris was piswoest. "Hij noemde me zelfs b*tch! En dat terwijl mijn moeder in het publiek zat!"

Dat bleek een behoorlijk foutje te zijn geweest van McKeon. Net op de manier hoe hij vele andere gevechten tot een einde bracht, pakte ‘Hurricane’ Harris niet veel later uit met een nieuwe power slam en dat was meteen zijn allerlaatste ooit.

Krak!
In plaats van McKeon op zijn rug te laten vallen, probeerde die zijn val te breken door zijn linkerarm neer te zetten. Die moet vervolgens zoveel druk opvangen, dat zijn arm breekt. Harris sluit zijn carrière met een record af van 25-5. De 25ste en laatste zege was ongetwijfeld zijn gekste ooit!

Bron


REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Fight Night Sydney: Weigh-in Highlight
 

Fight Night Sydney: Weigh-in Highlight

MMA 
Check out the weigh-in highlight between Fabricio Werdum and Marcin Tybura
18 November 2017 / door Kemal bekijk
UFC Fight Night: Bisping vs Gastelum - Media Conference Call
 

UFC Fight Night: Bisping vs Gastelum - Media Conference Call

MMA 
In advance of UFC FIGHT NIGHT: BISPING vs GASTELUM, UFC will host a media conference call with the two athletes competing in the five-round main event on Wednesday, Nov. 15 at 3 p.m. PT/6...
17 November 2017 / door Kemal bekijk
KO of the Week: Tim Means vs John Howard
 

KO of the Week: Tim Means vs John Howard

MMA 
Tim Means faces off against Belal Muhammad in an important welterweight match up at Fight Night Sydney on Saturday, November 18 live on FS1.
16 November 2017 / door Kemal bekijk
GLORY Redemption: Press Conference Highlights
 

GLORY Redemption: Press Conference Highlights

KICKBOKSEN 
Check out the highlights from the GLORY Redemption Press Conference in Rotterdam, The Netherlands as Rico Verhoeven and Jamal Ben Saddik preview their upcoming bout on UFC.TV PPV December...
15 November 2017 / door Kemal bekijk
Ryan Garcia Knock Outs
 

Ryan Garcia Knock Outs

BOKSEN 
Ryan 'Kingry' Garcia Knock Out Compilation
14 November 2017 / door Kemal bekijk
Boxing 1st Round Knock Outs 2017 Part 6
 

Boxing 1st Round Knock Outs 2017 Part 6

BOKSEN 
Boxing 1st Round Knock Outs 2017 Part 6
13 November 2017 / door Kemal bekijk