next event
search

Badr Hari tekent bij GLORY en keert maart 2018 terug in de ring

Dec 11, 2017 GLORY, 's werelds grootste kickboksorganisatie kondigde zaterdag 9 december tijdens GLORY Redemption aan dat zwaargewicht Badr "The Golden Boy" Hari in 2018 zal terugkeren naar de promotie.

Hari heeft een exclusieve multi-fight overeenkomst getekend met GLORY en staat op het programma voor GLORY 51 Rotterdam. Dit evenement vind plaats op zaterdag 3 maart in AHOY Rotterdam, zijn tegenstander en de rest van de matchmaking voor GLORY 51 Rotterdam worden binnenkort bekend gemaakt.

"Het is een nieuw jaar dus verwacht geweldige dingen in GLORY" zei Badr Hari. "In het belang van de sport en het publiek keren we weer terug."

De 33-jarige Marokkaans-Nederlandse Hari vocht zijn eerste GLORY gevecht in december 2016 tegen de huidige zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven. Hari liep in de tweede ronde een blessure aan zijn arm op waardoor hij niet verder kon vechten. Nu volledig genezen, keert Hari volgend jaar terug naar de GLORY ring.

Hari hervatte in november, na een gevangenisstraf van zeven maanden, zijn training. Hij moest de cel in wegens een serie mishandelingen in het uitgaansleven. Hari vertrok na zijn celstraf naar Marokko om zich voor te bereiden op zijn rentree.


Hari heeft een indrukwekkende carriere achter de rug en won onder andere van Peter Aerts, Semmy Schilt, Gokhan Saki, Alistair Overeem, Stefan Leko, Peter Graham en Ray Sefo. Hij is de voormalig It's Showtime en K-1 waargewiht kampioen en hoopt de GLORY zwaargewicht titel hieraan toe te voegen

Tickets voor GLORY 51 Rotterdam zijn vanaf donderdag 21 december te koop





REACTIES