next event
search
K1-legende Peter Aerts opent Fitness Gym Okinawa in EnschedeBron foto: Peter Aerts

K1-legende Peter Aerts opent Fitness Gym Okinawa in Enschede

Feb 20, 2018 Peter Aerts, de Nederlandse kickbokser die het K1 World Grand Prix-toernooi in Japan drie keer won, opent zijn eigen Fitness Gym Okinawa aan de Dotterbloemstraat 10 in Enschede. De feestelijke opening vindt plaats op zondag 11 maart 2018 van 13:00 tot 16:00 uur.



Trainingen door Semmy Schilt en Ernesto Hoost
Het wordt meteen zweten, want vechtsporters Semmy (Hightower) Schilt en Ernesto (Mister Perfect) Hoost zetten je direct aan het werk tijdens hun trainingen!

Totale workout
De voormalige Emté-supermarkt in Enschede is na maanden verbouwen omgetoverd tot Fitness Gym Okinawa, waar je niet alleen terecht kunt voor hoogtetrainingen, maar ook voor personal-, kickboks-, boks-, mma- en fitnesstrainingen. De sportschool maakt gebruik van hypermoderne Hammer Strength fitnessapparatuur, het beste merk dat er te krijgen is.

Hoogtetraining
In de splinternieuwe sportschool kun je als enige plek in Nederland hoogtetrainingen uitvoeren. De hoogtetraining wordt gegeven in een BLM-hoogtekamer, waarin een hoogte van wel 3500 meter kan worden nagebootst: een bewezen methode om je conditie en prestatievermogen te verbeteren. Door te trainen op grote hoogte is er minder zuurstof beschikbaar, waardoor jouw uithoudingsvermogen, herstel en vetverbranding verbetert en jouw concentratie en verzuringsdrempel wordt verhoogd.

Wees erbij!
Tijdens deze speciale middag staat de deur voor iedereen open. Je kunt al even proeven aan de trainingen die in de sportschool worden aangeboden en eventueel direct lid worden om het jaar fit te beginnen!

Meer weten?
Kijk op www.FitnessGymOkinawa.nl of neem contact op met Esther Aerts.  

Esther Aerts
Peter Aerts B.V.
Lasonderstraat 20
7514 CJ Enschede
Tel.: 053-3030050
E-mail: [email protected]
www.FitnessGymOkinawa.nl





REACTIES