next event
search
Gegard Mousasi wil na Bellator 200 gevecht tegen Rory MacDonaldBron foto: BJ Penn

Gegard Mousasi wil na Bellator 200 gevecht tegen Rory MacDonald

Mar 12, 2018 Onlangs werd bekend gemaakt dat voormalig Strikeforce licht zwaargewicht kampioen en voormalig UFC middengewicht vechter Gegard Mousasi op 25 mei tijdens Bellator 200 terugkeert naar de Bellator kooi. Tijdens dit memorabele evenement wat in London gehouden wordt vecht Gegard Mousasi voor de titel tegen de regerende middengewicht kampioen Rafael Carvalho.

Als Mousasi tijdens Bellator 200 wint hoopt hij dat dit de deur opent naar meer mogelijkheden bij Bellator zoals een confrontatie met de weltergewicht kampioen van Bellator Rory MacDonald.

Mousasi heeft op maandag tijdens The MMA Hour met verslaggever Ariel Helwani gesproken over een mogelijk gevecht tegen MacDonald. Nadat hij het laatste gevecht van MacDonald gezien heeft, vijf rondes tegen Douglas Lima, denkt Mousasi dat hij de Canadese ster gemakkelijk kan verslaan.

“Het was geen geweldige prestatie van MacDonald, maar ik ga niet op Twitter om domme dingen te zeggen”, zei Mousasi.

“Hopelijk kunnen we deze partij na mijn gevecht voor elkaar krijgen en kan hij komen om zijn vaardigheden te tonen," vervolgde hij. “Hij zal tekort komen. Zijn stijl is perfect voor mij, hij vecht vooruit maar hij zal waarschijnlijk door mij verslagen worden."

Natuurlijk is MacDonald niet de enige optie die Mousasi ziet als hij Carvalho verslaat. Hij is ook geïnteresseerd om terug te keren naar de licht zwaargewicht divisie waar potentiële tegenstanders als Ryan Bader, Phil Davis, Muhammed "King Mo" Lawal en Chael Sonnen op hem wachten.

"Als ik Carvalho versla dan opent dat deuren" zei Mousasi. "Ik zou terug kunnen keren naar de licht zwaargewicht divisie om daar misschien de titel te winnen. Als ik het goed doe in de titelstrijd en ik win, kan ik nog grotere dingen bereiken. "

Gegard Mousasi is bezig aan een sterke reeks van zes gewonnen gevechten op rij, hij versloeg Thales Leites, Thiago Santos, Vitor Belfort, Uriah Hall, Chris Weidman en in zijn Bellator debuut won hij van Alexander Shlemenko.

Bekijk hieronder de uitzending van The MMA Hour met Gegard Mousasi




REACTIES