next event
search
Joanna Jedrzejczyk zelfverzekerd over titelgevecht: “Dit is mijn titel”Bron foto: UFC

Joanna Jedrzejczyk zelfverzekerd over titelgevecht: “Dit is mijn titel”

Mar 27, 2018 Op 4 november 2017 verloor de voormalig UFC strawweight kampioen Joanna Jedrzejczyk haar titelgevecht tegen Rose Namajunas. Dit was een van de grootste upsets van het jaar.

“Thug Rose” slaagde erin om een ​​vroege knockdown te scoren voordat ze uiteindelijk in de eerste ronde verrassend de ongeslagen kampioen Jedrzejczyk knockout sloeg.

De voormalig kampioen gaf aan dat ze veel moeite had om het gewicht te halen en dat ze door haar “weight cut” niet 100% naar octagon in ging. Ze vroeg meteen om een rematch omdat ze terug wilde hebben wat volgens Joanna van haar was:

"Het was voor mij belangrijk om het titelgevecht te krijgen, maar als Rose in februari of maart tegen iemand anders gevochten zou hebben en verloren had zou het mij ook niet uitmaken. Zolang ik maar voor de titel kon gaan, ik wil terug wat van mij is. Ik wil de titel en het maakt mij niet uit wie de titel heeft. Ik ben twee jaa en negen maanden de kampioen geweest, dit is mijn titel. Let op mijn woorden, ik heb er alle vertrouwen in. De Queen is terug."

Joanna zal voor het eerst sinds UFC 185 weer de uitdager zijn, toen won ze van de kampioen Carla Esparza. Joanna en Rose Namajunas zullen op 7 april tijdens de co-main event van UFC 223 tegen elkaar vechten.

Zal Rose Namajunas opnieuw als winnaar de kooi uit lopen of is het Joanna die dit keer zal zegevieren?



REACTIES