next event
search
UFC KO van de week: Katsunori Kikuno vs Tony Ferguson:Bron foto: Youtube / UFC

UFC KO van de week: Katsunori Kikuno vs Tony Ferguson:

Mar 13, 2018 Interim lichtgewicht kampioen Tony Ferguson was een talent toen hij in 2014 tijdens UFC 173 Katsunori Kikuno knockout sloeg. Ferguson raakte Kikuno laat in de openingsronde waardoor bij de Japanse vechter het licht uit ging.

Sinds de overwinning op Kikuno heeft Ferguson negen opeenvolgende gevechten op zij naam geschreven, zo heeft hij indrukwekkende overwinningen op Edson Barboza, Abel Trujillo en Rafael dos Anjos op zijn naam staan.

Ferguson won de interim lichtgewicht titel in oktober, toen won hij tijdens UFC 216 in de laatste minuut van de beslissende derde ronde via een submission van Kevin Lee. Nu mag hij het op 7 april in de main event van UFC 223 opnemen tegen de ongeslagen Russische top vechter Khabib Nurmagomedov. De winnaar mag zich na dit gevecht de onbetwiste lichtgewicht kampioen van de UFC noemen.

Conor McGregor heeft momenteel de UFC lichtgewicht titel in handen maar heeft sinds november 2016 niet meer gevochten. UFC president Dana White heeft verklaard dat de UFC  McGregor voor UFC 223 van zijn titel zal strippen.


Bekijk hieronder de UFC knockout van de week:





REACTIES