next event
search
Khabib Nurmagomedov wil McGregors gezicht verbouwenBron foto: BJPenn

Khabib Nurmagomedov wil McGregors gezicht verbouwen

Jul 29, 2018 Het lijkt erop dat de langverwachte confrontatie tussen Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov realiteit wordt, nu alleen nog maar de puntjes op de i.

Het is iets dat beide vechters, UFC-president Dana White en vele fans al een tijdje wilden, maar toen McGregor begin april de UFC-vechtersbus aanviel waar Nurmagomedov en talloze andere vechters in zaten, leek het erop dat het gevecht nooit ging gebeuren. 

Nu McGregor akkoord is gegaan met de overeenkomst die hem ontziet van een gevangenisstraf, richten alle partijen zich op het tot stand brengen van het gevecht. Nurmagomedov kan niet wachten.

“Ik kan niet geloven dat we gaan vechten, want ik wil deze man echt,” zei Nurmagomedov backstage tegen de verslaggevers op zaterdag bij UFC op FOX 30. “Maak hem nederig, leer hem een lesje, en niet alleen hem veranderen, maar verander zijn gezicht. Ik wil zijn gezicht veranderen. Natuurlijk, door zijn gezicht te veranderen kan ik zijn gedachten ook veranderen. Dit is wat ik wil.” Met andere woorden, hij wil McGregor zijn gezicht verbouwen en hem daarmee een lesje leren.

Er werd gevraagd of het voor hem belangrijk was dat veel mensen het gevoel hadden dat McGregor te makkelijk wegkwam, dat zijn misdrijf werd afgewezen en zijn straf werd teruggebracht tot ene taakstraf, een cursus woedebeheersing en het betalen van de schade, Nurmagomedov moest toegeven dat hij een beetje egoïstisch was in zijn mening over de uitkomst.

“Om eerlijk te zijn, in mijn hart, ben ik een beetje blij dat dit is gebeurd. Want, als hij de gevangenis ingaat, hoe kan ik hem dan pakken?” zei Nurmagomedov, hij voegde eraan toe dat hij klaar is om te vechten zodra ze de deal kunnen sluiten.

“Als ze oktober zeggen, ben ik hier. Als ze november zeggen, ben ik hier. Als ze december zeggen, maakt het niet uit.”




REACTIES