next event
search
Next: Deontay Wilder vs Dillian WhyteBron foto: CrisCyborg.com

Next: Deontay Wilder vs Dillian Whyte

Jul 29, 2018 Grote kans dat Deontay Wilder eerst nog tegenover iemand anders staat dan Anthony Joshua.


Eerder vandaag zei promotor Eddie Hearn dat Dereck Chisora en Dillian Whyte een geweldig gevecht zou zijn. Hij zou graag Chisora of Whyte tegenover Wilder willen zien. “Dus ik ga terug naar Wilder. Ik denk niet dat hij Dillian Whyte leuk vindt. Dillian is vreselijk om tegen te vechten. Hij is een handvol. Maar misschien gaat hij voor Chisora” aldus Eddie Hearn.

Whyte is klaar voor Joshua in april. “Als wilder niet vecht in april dan zal ik het doen. Ik ben nog steeds onervaren en ik zou het kunnen met een ander gevecht tussendoor” zei Whyte. “Maar ik zal het met Eddie Hearn bespreken en ik zie wel wat hij mijn kant op schuift.”

De kans is er dus dat er voor april nog een gevecht komt tussen Wilder en Whyte, rekening houdend met het feit dat Whyte al eerder Wilder heeft uitgedaagd.  Wij zien het wel gebeuren, tenzij Wilder het niet eens kan worden over de deal. Whyte ziet het wel zitten, eerst een oefengevecht en dan naar het echte werk. 
REACTIES