next event
search
Tegenstander D'Angelo Marshall bekend en meer!Bron foto: James Law/GLORY Sports International

Tegenstander D'Angelo Marshall bekend en meer!

Jul 31, 2018 D’Angelo Marshalls tegenstander opstapje naar Jamal Ben Saddik? Wie zal er tegenover Rico Verhoeven staan?

D’Angelo Marshall verloor zijn laatste partij op GLORY 50 van Benjamin Adegbuyi, hij werd in 30 seconden knock-out geslagen. Daarna won Adegbuyi in het begin van de tweede ronde van Junior Tafa door een TKO en zette daarmee het zwaargewicht-toernooi op zijn naam.

Drie gevechten op rij had Marshall al gewonnen voor hij naar Denver ging. Marshall versloeg Mohamed Abdallah in de eerste ronde door twee knockdowns en Anderson Silva op punten, hierdoor won hij het zwaargewicht-toernooi van GLORY 41. Daarna won hij van zijn voormalig trainingspartner Ismael Londt op GLORY 49.

Kortgeleden werd bekend gemaakt dat D’Angelo Marshall en Jason Wilnis hun terugkeer maken op GLORY 56. Jason Wilnis vecht voor de vierde keer tegen Simon Marcus, de winnaar krijgt een titelgevecht. D’Angelo Marshall zal vechten tegen nieuwkomer Antonio Dvorak. Als Marshall wint zal hij volgens de geruchten tegenover Jamal Ben Saddik staan op 29 september in de Arena.

Zo zijn er nog wel meer geruchten. De tegenstander van Rico Verhoeven zou Guto Inocente zijn. Guto Inocente had Rico Verhoeven eerder al uitgedaagd. Vechtsport Info meldt dat er gesprekken waren tussen Guto en GLORY maar nog niks is officieel bevestigd.