next event
search
‘Khabib vecht voor 10 miljoen dollar tegen McGregor’Bron foto: mmafullcontact

‘Khabib vecht voor 10 miljoen dollar tegen McGregor’

Aug 1, 2018 Partij Khabib vs McGregor in de maak. Maar niet voor een klein bedrag…

Manager Ali Abdelaziz liet weten dat Khabib Nurmagomedov niet voor minder dan Nate Diaz vecht tegen Conor McGregor. Nate zijn inkomsten voor UFC 202 kwamen uit op slechts 2 miljoen dollar. Veel geld voor een UFC-basissalaris, maar niet het bedrag dat Ali Abdelaziz in gedachten lijkt te hebben wanneer hij zegt dat zijn vechter, Khabib, meer dan Nate zal aantrekken als er een gevecht met Conor komt.

Abdelaziz is momenteel in onderhandeling met UFC om de deal voor het gevecht tussen Khabib en Conor rond te krijgen. Een gevecht tegen Conor is tegenwoordig een van de grootste gegarandeerde dik betaalde gevechten in de vechtsport. Abdelaziz was er zeker van dat de deal op tijd rond zou zijn, hoogstwaarschijnlijk nog voor UFC 229 van 6 oktober in Las Vegas.

“We zullen een deal sluiten,” zei Abdelaziz. “Geloof me. Mijn relatie met Dana, Hunter, Sean, Mick. Ik heb een andere soort relatie. Ik zal mijn hand niet overspelen en zij moeten eerlijk zijn. ‘There is no way in hell’ dat Nate Diaz meer verdient dan Khabib. Khabib is de ongeslagen, onbetwiste lichtgewicht wereldkampioen. Dat is het.”

Over hoeveel ze vroegen had Abdelaziz het over 10 miljoen dollar als voorbeeld. Hoewel het onduidelijk is of dat gegarandeerde salaris zouden zijn, of dat het verdiensten zijn uit Pay Per View & live gate.

“Ik ben geen hebberige vent," zei Abdelaziz. "Ga je gang en verdien 100 miljoen dollar. Als Khabib 10 miljoen dollar kan verdienen, ben ik blij. Aan het eind van de dag is het niet alleen iemand die ik manage. Het is ook mijn kleine broertje. Het is niet: "Ik ga voor hem vechten, ik ga je deze deal geven." Het is wat hij verdient. Ik wil niets extra's dan wat hij verdient. Dat is het. Ik geloof dat hij vandaag de dag een van de grootste sterren in de UFC is.”

Als Khabib vs. Conor kan verkopen zoals McGregor's twee periodes met Diaz deden (laat staan ​​die Mayweather-bedragen halen) is dat waarschijnlijk nog steeds een koopje. Dus hopelijk komen alle partijen eruit en kunnen wij 6 oktober genieten van het lang verwachte gevecht van het jaar.REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
ONE On ONE With "The Voice" | Alain Ngalani
 

ONE On ONE With "The Voice" | Alain Ngalani

MMA 
ONE Championship personality Michael “The Voice” Schiavello sits down with ONE superstar Alain Ngalani for an exclusive 1-on-1 interview. In this anything-goes Q&A, Schiavello and...
16 August 2018 / door Kemal bekijk
Corner To Corner | Amir Khan
 

Corner To Corner | Amir Khan

MMA 
ONE lightweight contender Amir Khan has always been a knockout artist, but his stand-up abilities have improved dramatically over the course of his ONE Championship career. The fluidity,...
15 August 2018 / door Kemal bekijk
GLORY 56 Denver: Prelims
 

GLORY 56 Denver: Prelims

KICKBOKSEN 
We are LIVE from The 1st Bank Center in Denver, Colorado for the #GLORY56 Prelims!
14 August 2018 / door Kemal bekijk
ONE Highlights | World Champions | May 2018
 

ONE Highlights | World Champions | May 2018

MMA 
The month of May saw two ONE Championship World Title belts defended, and one former ONE World Champion retake his throne. At ONE: UNSTOPPAPLE DREAMS, both Angela Lee and Martin Nguyen...
13 August 2018 / door Kemal bekijk
Bellator 204: Best Of - Noad Lahat
 

Bellator 204: Best Of - Noad Lahat

MMA 
Noad Lahat takes on Darrion Caldwell, at #Bellator204 ! Take a look at some of Lahat's best moments as he prepares to welcome Caldwell to the featherweight division.
12 August 2018 / door Kemal bekijk
ONE On ONE With "The Voice" | Ann Osman
 

ONE On ONE With "The Voice" | Ann Osman

MMA 
ONE Championship personality Michael “The Voice” Schiavello sits down with ONE Championship pioneer Ann Osman for an exclusive 1-on-1 interview from Bangkok, Thailand. In this...
11 August 2018 / door Kemal bekijk