next event
search
‘Khabib vecht voor 10 miljoen dollar tegen McGregor’Bron foto: mmafullcontact

‘Khabib vecht voor 10 miljoen dollar tegen McGregor’

Aug 1, 2018 Partij Khabib vs McGregor in de maak. Maar niet voor een klein bedrag…

Manager Ali Abdelaziz liet weten dat Khabib Nurmagomedov niet voor minder dan Nate Diaz vecht tegen Conor McGregor. Nate zijn inkomsten voor UFC 202 kwamen uit op slechts 2 miljoen dollar. Veel geld voor een UFC-basissalaris, maar niet het bedrag dat Ali Abdelaziz in gedachten lijkt te hebben wanneer hij zegt dat zijn vechter, Khabib, meer dan Nate zal aantrekken als er een gevecht met Conor komt.

Abdelaziz is momenteel in onderhandeling met UFC om de deal voor het gevecht tussen Khabib en Conor rond te krijgen. Een gevecht tegen Conor is tegenwoordig een van de grootste gegarandeerde dik betaalde gevechten in de vechtsport. Abdelaziz was er zeker van dat de deal op tijd rond zou zijn, hoogstwaarschijnlijk nog voor UFC 229 van 6 oktober in Las Vegas.

“We zullen een deal sluiten,” zei Abdelaziz. “Geloof me. Mijn relatie met Dana, Hunter, Sean, Mick. Ik heb een andere soort relatie. Ik zal mijn hand niet overspelen en zij moeten eerlijk zijn. ‘There is no way in hell’ dat Nate Diaz meer verdient dan Khabib. Khabib is de ongeslagen, onbetwiste lichtgewicht wereldkampioen. Dat is het.”

Over hoeveel ze vroegen had Abdelaziz het over 10 miljoen dollar als voorbeeld. Hoewel het onduidelijk is of dat gegarandeerde salaris zouden zijn, of dat het verdiensten zijn uit Pay Per View & live gate.

“Ik ben geen hebberige vent," zei Abdelaziz. "Ga je gang en verdien 100 miljoen dollar. Als Khabib 10 miljoen dollar kan verdienen, ben ik blij. Aan het eind van de dag is het niet alleen iemand die ik manage. Het is ook mijn kleine broertje. Het is niet: "Ik ga voor hem vechten, ik ga je deze deal geven." Het is wat hij verdient. Ik wil niets extra's dan wat hij verdient. Dat is het. Ik geloof dat hij vandaag de dag een van de grootste sterren in de UFC is.”

Als Khabib vs. Conor kan verkopen zoals McGregor's twee periodes met Diaz deden (laat staan ​​die Mayweather-bedragen halen) is dat waarschijnlijk nog steeds een koopje. Dus hopelijk komen alle partijen eruit en kunnen wij 6 oktober genieten van het lang verwachte gevecht van het jaar.REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"
 

Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"

MMA Event Coverage 
Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"
 

Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"

MMA 
Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"
 

Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"

MMA 
Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"
 

Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"

MMA 
Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"
 

Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"

MMA 
Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"
 

Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"

MMA 
Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk