next event
search
Brandon Davis neemt partij tegen Zabit Magomedsharipov aanBron foto: Dennis Schneidler, USA TODAY Sports

Brandon Davis neemt partij tegen Zabit Magomedsharipov aan

Aug 29, 2018 Het spectaculaire gevecht tussen Yair Rodriguez en Zabit Magomedsharipov is uitgevallen vanwege een blessure aan de kant van Rodriguez. Tien dagen voor het gevecht stapt Brandon "KillerB" Davis op short-notice in.

UFC 228 zal gaan plaatsvinden in de American Airlines Center in Dallas, Texas. Het evenement is op 8 september en zal geheadlined worden door Darren Till vs. Tyron Woodley.

De Russische Magomedsharipov (15-1) is ongeslagen in de UFC en heeft hoge ogen weten te trekken tijdens zijn partijen. De spectaculaire striker is ook erg sterk op de grond en wisselt zijn overwinningen af tussen TKO/KO's en Submissions. Sinds zijn UFC debuut op 2 september in Ahoy te Rotterdam heeft "Zabeast" maarliefst drie overwinningen weten te boeken en staat hij nu al nummer 15 in de UFC rankings.

De Amerikaanse "KillerB", Brandon Davis (9-5) heeft een UFC contract aangeboden gekregen door zijn overwinning op Austin Arnett tijdens Dana White's Tuesday Night Contender Series. Net als zijn tegenstander heeft "KillerB" drie partijen binnen de UFC alleen heeft hij er maar eentje gewonnen. Hij komt af van een unanimous decision verlies tegen Enrique Barzola in mei en met een gevecht tegen Magomedsharipov mag hij zijn zogehete "A-game" laten zien.

Via social media liet Brandon Davis weten dat hij een short-notice partij heeft aangenomen tegen de spectaculaire Magomedsharipov.





REACTIES