next event
search
Conor McGregor: “F**k the Mayweathers” na uitnodiging van Floyd MayweatherBron foto: Idris Erba/Mayweather Promotions

Conor McGregor: “F**k the Mayweathers” na uitnodiging van Floyd Mayweather

Aug 29, 2018 Floyd ‘Money’ Mayweather complimenteerde Conor ‘The Notorious’ McGregor en nodigde hem uit om te komen trainen. Maar dat kon Conor blijkbaar niet waarderen.


In een recent interview met TMZ stuurde Floyd wat lof uit in de richting van Conor, die hij in augustus 2017 versloeg in een bokswedstrijd. Floyd nodigde Conor ook uit om te komen trainen bij de Mayweather Boxing Club in Las Vegas om zich voor te breiden op het titelgevecht tegen lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov tijdens UFC 229.

“Ik heb niet echt een voorspelling [voor UFC 229] omdat ik nog nooit de man [Khabib] heb zien vechten met Conor McGregor. Van wat ik weet is hij een geweldige kerel op de grond, een verdomd goede grappler en hij kan worstelen,” zei Floyd over het gevecht van Conor McGregor met Khabib Nurmagomedov. "Maar de fans willen je zien opstaan ​​en vechten. Dat is wat de fans graag zien. Maar Conor McGregor, hij is een zware concurrent, zoals ik al zei net Conor McGregor trekt zich terug voor niemand, hij is niet bang, hij is een krijger.” 

“Ik weet dat UFC een trainingsfaciliteit heeft, maar we willen graag dat hij gaat trainen in de Mayweather Boxing Club”, voegde Mayweather toe


Het is duidelijk dat McGregor het aanbod van Floyd niet zal accepteren. Mayweather krijgt niet eens een bedankje voor zijn complimenten. Dit is wat ‘The Notorious’ te zeggen had:
“Fuck de Mayweathers, behalve Senior en Roger. Er is geen vrede hier kind. Stap omhoog of treed af” 


Mayweather pikte dit niet en roastte McGregor nog een keer. Hij plaatste een foto van zichzelf en Conor in een hoekje gedreven met de tekst: “De makkelijkste 9 cijfers die ik ooit heb verdiend! Alle werk is wat?”

 

Easiest 9 figures I ever made! All work is what? #mayweatherpromotions #TMT #TBE

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather) op 28 Aug 2018 om 7:04 (PDT)De Ier doet er nog een schepje bovenop met een foto waar je Floyd in elkaar gedoken in een hoek ziet. “1 jaar geleden wat een trip. Buiten trip.”


 

1 year ago what a trip. Outside trip.

Een bericht gedeeld door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op 28 Aug 2018 om 9:04 (PDT)
REACTIES