next event
search
Chuck Liddell vs. Tito Ortiz 3 heeft een datum en een locatieBron foto: Richard Brian/Las Vegas Review-Journal via AP)

Chuck Liddell vs. Tito Ortiz 3 heeft een datum en een locatie

Aug 30, 2018 Er werd al even over gesproken een rubber-match tussen Chuck Liddell en Tito Ortiz. De twee UFC Hall of Famers stappen weer de kooi in om het nog eenmaal tegen elkaar op te nemen, ditmaal onder Golden Boy Promotions van bokslegende Oscar de la Hoya.

Het derde gevecht tussen de twee voormalige kampioenen zal gaan plaatsvinden op 24 november in The Forum in Inglewood, Californie. "The Iceman" Liddell onthulde het nieuws woensdag in een interview met Larry King Now en Golden Boy Promotions heeft eerder al een aanvraag gedaan bij de California State Athletic Commission voor die datum.

De twee hebben wel wat geschiedenis samen en hebben twee keer eerder de kooi gedeeld. Beide keren was het Liddell die er met de winst vandoor ging maar Ortiz is er van overtuigd dat hij ditmaal aan het langste eind zal trekken. Waar Chuck Liddell al sinds 2010 met pensioen is heeft Ortiz niet zolang stil gestaan. In januari van vorig jaar stond hij nameijk nog tegenover Chael Sonnen in de Bellator kooi en wist hij via submission te winnen in de eerste ronde.

Hoewel de twee al een redelijke leeftijd hebben zal deze grudgematch hoogstwaarschijnlijk veel kijkers gaan trekken om hun geschiedenis samen. In de komende maanden zullen er natuurlijk de nodige promotiebeelden gedropt gaan worden om zo meer kijkers te genereren voor november. Aan welke kant sta jij??? "The Iceman" of "The Huntington Beach Bad Boy"???




REACTIES