next event
search
Rico Verhoeven vanaf vanavond te zien in Bron foto: SBS Race tegen de klok

Rico Verhoeven vanaf vanavond te zien in "Race tegen de klok"

Aug 22, 2018 In "Race tegen de klok" rijdt Rico Verhoeven over de gevaarlijke wegen in Kenia om geld op te halen voor Stichting Voor Sara. In ‘RTL Boulevard’ zagen we onlangs dat die tocht de stoere Rico een tikkie minder stoer maakt.
De huidige zwaargewicht kampioen van GLORY vertelt RTL Boulevard over zijn belevenissen in Kenia en we krijgen de eerste beelden te zien.

In het nieuwe SBS6-programma dat vanaf vandaag te zien is, racet Rico met twee vrienden in de auto door Kenia. Met het uitvoeren van opdrachten kan hij onderweg geld ophalen voor het goede doel. De kickbokser koos daarbij voor Stichting Voor Sara dat zich inzet voor kinderen met een zeldzame spierziekte, zoals de driejarige Sara. Omdat Rico twee vrienden mee mocht nemen én kon strijden voor Sara en haar lotgenootjes, werd hij enthousiast van het idee. “Door die combinatie dacht ik: hier gaan we honderd procent voor”, vertelt hij RTL Boulevard.

Drie dagen door Kenia rijden levert mooie momenten op. Zo zegt Rico’s vriend Tavi Castro er een ‘Lion King-vibe’ te hebben gevoeld en we zien beelden van een emotionele Rico die gesteund wordt door zijn reisgenoten. Het was echter ook vaak oppassen geblazen door de smalle en drukke straten die ze onderweg tegenkwamen. En wanneer Tavi net doet of ze de dood tegemoet rijden en hard begint te schreeuwen, zien we ineens een minder stoere Rico, die bijna tegen het plafond knalt van de schrik.

Bekijk HIER het hele interview met Rico en Tavi en het geinige schrikmoment terug bij RTL Boulevard.




REACTIES