next event
search
WFL organiseert eerste “Influencer” partij in NederlandBron foto: WFL

WFL organiseert eerste “Influencer” partij in Nederland

Aug 30, 2018 WFL maakte vandaag bekend de eerste “Influencer Battle” van Nederland te organiseren tussen Nesim el Ahmadi en Anouar Alharthe.

Op 22 september zullen Nesim el Ahmadi en Anouar Alharthe het openemen tegen elkaar tijdens WFL Final 8 in TopSportCentrum Almere. De twee YouTubers zullen deze avond hun boksskills laten zien. 

Nesim ‘Najih’ el Ahmadi werd bekend door het YouTubefilmpje ‘Eén Marokkaan Minder’. In dit filmpje ging hij de straat op om Nederlanders te bedanken dat hij hier mocht zijn. Dit was naar aanleiding van de vraag van Geert Wilders of er minder of meer Marokkanen in Den Haag moest komen wonen. Nesim heeft een Iraakse vader en een Turkse moeder. Nesim is de helft van het YouTube, DJ en artiesten-duo ‘Supergaande’. Zij werden bekend met het filmpje 'PARDON?', dat was de reactie van een jongen op de vraag of hij wel eens 'dickpics' verzond. Hierna hebben Nesim en zijn partner Quentin Correia een nummer van dat fragment gemaakt.

Anouar Alharthe of beter bekend als Anouarvines werd bekend door zijn deelname aan het programma ‘Get The Fuck Out Of My House’. In dit programma worden honderd mensen geplaatst in een huis dat slechts bestemd is voor vier personen. Het was de bedoeling dat een deelnemer het huis niet verliet, anders lag hij of zij uit het spel. Degene die als laatste wist over te blijven, won het bedrag van de huishoudpot. Kickbokser Noach Blyden deed ook mee aan de realityserie, wellicht kan hij Anouar nog wat tips geven voor in de ring. Inmiddels heeft Anouar bijna 15 duizend abonnees op YouTube en 128 duizend volgers op Instagram. Zijn filmpjes vol sketches, vlogs en pranks worden behoorlijk goed bekeken. 

De voorbereiding van beide heren zijn te volgen op het YouTube-kanaal van Spike. Iedere woensdag en vrijdag vanaf 20:00 zijn de heren LIVE te zien.

Anouar heeft in ieder geval al een boodschap voor Nesim...

 

Bericht aan Nesim

Een bericht gedeeld door Anouar Alharthe (@anouarvines) op 30 Aug 2018 om 11:49 (PDT)

 

Zaterdag 25 augustus stonden twee van de grootste youtubers in de boksring. De Amerikaan Logan Paul en de Brit KSI vochten het uit voor miljoenen kijkers én dollars. De meningen over deze partij liepen uiteen. De een genoot ervan en de ander noemde het een schande voor de sport. Nu ging het hier ook om heel veel geld voor amateurs terwijl professionals jaren keihard trainen en nog niet zulke cijfers zien. 

Deze partij tussen Nesim en Anouar zal niet over miljoenen gaan, maar wel om het publiek te vermaken. WFL heeft mooie partijen op niveau op het programma en niet te vergeten, het Final 8 toernooi is het hoogtepunt van de avond!

 

 




REACTIES