next event
search
Wanheng Menayothin breekt perfecte record Floyd Mayweather!Bron foto: WBC

Wanheng Menayothin breekt perfecte record Floyd Mayweather!

Aug 29, 2018 Vandaag versloeg Wanheng Menayothin zijn 51e tegenstander en blijft ongeslagen.

De Thaise bokser Wanheng Menayothin vecht al vanaf 2007 en weet al meer dan 11 jaar ongeslagen te zijn. Tevens verdedigde hij zijn titel vandaag voor de 10e keer succesvol en blijft WBC-mini-flyweight (-48kg) kampioen.

Menayothin versloeg vandaag de Filipijnse Pedro Taduran in Nakhon Sawan, Thailand. Deze prestatie zorgde ervoor dat hij het perfecte record van Floyd Mayweather breekt. Floyd is in augustus vorig jaar gestopt met een record van 50-0. De Thai wist dit record in mei al te evenaren met zijn winst op TKO van de Panamese Leroy Estrada. Met zijn winst van vandaag staat Wanheng op een record van 51-0 met 18 KO’s.

Mayweather is met een perfecte record en mooie afsluiting met pensioen gegaan vorig jaar augustus na de partij met Conor McGregor. ‘Money’ liet vandaag op social media weten tevreden te zijn met zijn verdiensten van zijn laatste partij. Velen hopen nog op een terugkomst in de ring of een rematch met Conor McGregor in de kooi.REACTIES