next event
search
B.J. Penn keert terug tegen Ryan HallBron foto:

B.J. Penn keert terug tegen Ryan Hall

Sep 13, 2018 De legendarische "Prodigy" keert terug naar de octagon en ditmaal zal hij het gaan opnemen tegen submission ace Ryan Hall.

Even leek het erop dat B.J. Penn weer met pensioen zou gaan maar vannacht heeft de UFC laten weten dat ze "The Prodigy" gematched hebben tegen Ryan Hall tijdens UFC 232 in december.

B.J. Penn (16-12-2) is een voormalig kampioen op lightweight en op welterweight maar heeft in acht jaar niet meer gewonnen. Penn heeft momenteel een losing streak van vijf achtereenvolgende partijen en zal nu dus weer terug naar lightweight gaan om het in die divisie nog eens te proberen.

Ryan Hall (6-1) de submission wizzard heeft al een hele tijd niet gevochten. Sinds hij The Ultimate Fighter 22 had gewonnen heeft hij tweemaal in de octagon gestaan met winsten over Artem Lobov en Gray Maynard in 2016 maar heeft in de tussentijd niet in de kooi gestaan.

De partij tussen deze twee BJJ specialisten zal zeker gaan zorgen voor het nodige spektakel en Penn fans zullen "The Prodigy" zeker nog eenmaal in actie gaan zien.




REACTIES