next event
search
Influencer Battle: Bron foto: ODC/Mixfight

Influencer Battle: "Ik ga laten zien wie de atleet is in dit verhaal"

Sep 21, 2018 Nesim van Supergaande en Anouar van Anouarvines zijn van plan een spektakel neer te zetten.


Tijdens de weging vrijdag waren de heren duidelijk klaar voor het gevecht zaterdag 22 september tijdens WFL in Topsportcentrum Almere. Beide netjes op gewicht en gedreven om het publiek te voorzien van een mooie show. Het bleek al gauw dat Nesim het allemaal iets serieuzer nam dan Anouar. Onze vraag kon hij dan ook niet waarderen.

Wij vroegen hen beide of zij het snapte dat er kritiek is op het gevecht vanuit vechtsportliefhebbers. Dit omdat er vechters zijn die jarenlang trainen, hun hele leven toewijden aan de sport en niet de publiciteit krijgen die zij krijgen. Wellicht krijgen ze zelfs niet eens hetzelfde betaald. Nesim vond dat hij net zo hard had gewerkt, de afgelopen 8 weken heeft hij geleefd als een vechter. Hij neemt het gevecht ook serieus uit respect voor de kickboksers die naast hem zitten. 

Na de persconferentie spraken wij beide heren nog even over het optreden tijdens de weging. Anouar mag zich dan wel gedragen als de clown, maar hij neemt het gevecht zeer zeker serieus. Hij heeft geen ervaring en gaat ervanuit dat hij Nesim knock-out slaat met maar 5 weken training achter de rug. Het gaat hem eigenlijk niet zo zeer om het gevecht. Hij hoopt dat hij als influencer de sport op de kaart kan zetten en ook het “gewone volk” kan verleiden om naar WFL te komen kijken.

Anouar weet dat hij een irritant ventje is, hij daagt Nesim dan ook expres uit. Ook Nesim weet dat, daarom wilt hij laten zien dat hij de sterkere is van de twee. “Ik ga laten zien dat Anouar niet meer is dan een acteurtje. Ik ga laten zien wie de atleet is in dit verhaal”, aldus Nesim.

Laat ons in de reacties weten wat jullie denken van dit gevecht!  
REACTIES