next event
search
WFL: een avond vol spektakel!Bron foto: ODC/Mixfight

WFL: een avond vol spektakel!

Sep 21, 2018 Final 8, Final 16, Influencer Battle en superfights. Ben jij erbij?


Buiten de Influencer Battle om staan er natuurlijk heel wat mooie gevechten op het programma. De zwaargewichten zorgen voor gegarandeerd vuurwerk tijdens hun strijd. Een aantal zijn zo ongeduldig dat de strijd al bijna tijdens de weging losbarstte. 

Het leek even niet goed te gaan tussen Clyde Brunswijk en Sam Tevette. De heren wilden beide laten zien wie de baas was. Na de weging spraken wij Clyde, die niet helemaal weet waarom het begon. “In het begin was het allemaal nog prima, hij schoof zelfs de stoel voor mij aan de kant. Maar ineens begon hij stoer te doen”, vertelde Clyde. Als het aan Clyde ligt zal hij Andrei Stoica of Nordine Mahiedinne in de finale tegenkomen. Deze twee zwaargewichten schat hij het sterkst in. 


Bron foto: ODC/Mixfight

Murat Aygun is van plan om Fabio Kwasi af te straffen voor zijn actie tijdens de weging. Murat was er niet van gediend dat Fabio zijn vuist in het gezicht van Murat hield tijdens de staredown. “Ik weet niet waarom die jongen zo stoer doet. Vorige keer gaf hij mij een kusje en nu komt hij met zijn vuist in mijn gezicht. Dat gedrag zal ik afstraffen in de ring”, aldus Murat.


Bron foto: ODC/Mixfight

Niet alleen de zwaargewichten strijden in een toernooi voor enorme prijzen. WFL heeft ook een Final 16 -70kg toernooi op het programma staan. Gezien de vechters zal dit een toernooi op niveau worden. 

Natuurlijk vecht Jorina Baars ook gewoon ondanks dat haar vorige tegenstander Anissa Haddaoui heeft afgezegd. De nieuwe tegenstander van Jorina, Amel Dehby, is een tegenstander van niveau. Jorina is erg blij dat WFL de franse Amel op zo’n korte termijn hebben kunnen regelen. “Ik ben blij dat ik weer op Nederlandse bodem vecht. Het maakt voor mij niet uit wie tegenover mij staat, ik ben altijd gedreven”, laat Jorina weten. 


Bron foto: ODC/Mixfight

Kortom, een mooie avond vol spectaculaire gevechten! De Final 8, superfights en de influencer battle worden vanaf 20:00 uitgezonden op SpikeTV. Voor de Final 16 en overige gevechten zal je toch echt zaterdag 22 september aanwezig moeten zijn bij WFL in de Topsportcentrum Almere.
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"
 

Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"

MMA Event Coverage 
Bellator 206: Quinton Jackson "I will keep going till the wheels fall off"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"
 

Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"

MMA 
Bellator 206: Wanderlei Silva "The motivation I get from my fans"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"
 

Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"

MMA 
Bellator 206: Rory Macdonald "My speed and agility could be a problem for Mousasi"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"
 

Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"

MMA 
Bellator 206: Andrey Koreshkov "I think I can beat everyone"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"
 

Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"

MMA 
Bellator 206: Douglas Lima "It' time to close out this trilogy"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk
Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"
 

Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"

MMA 
Bellator 206: Gegard Mousasi "Rory doesn't present anything I haven't seen"
28 September 2018 / door Joshua Dufort bekijk