next event
search
Na Nordine Mahieddine denkt ook ‘bestolen’ Fabio Kwasi aan bezwaarBron foto: ODC/Mixfight

Na Nordine Mahieddine denkt ook ‘bestolen’ Fabio Kwasi aan bezwaar

Sep 25, 2018 Beide heren hebben nog niet officieel bezwaar aangetekend. Maar Fabio Kwasi denkt er wel over na ondanks dat ze weinig vertrouwen hebben in de bond.


Fabio Kwasi is zeer teleurgesteld in de uitslag. Volgens hem en vele kijkers was de winst voor Fabio tijdens de wedstrijd tegen Murat Aygun. “Iedereen met een beetje verstand heeft gezien dat ik gisteren ben bestolen van de winst”, zegt Kwasi op Facebook. 

“Ze hebben hem bestolen van zijn contract en droom”, zegt de manager van Kwasi. “Wij kijken terug op een mooi weekend, ondanks de uitslag. Zo sportief zijn wij dan ook. Maar het krijgt een staartje”. 

Fabio wil vooral verder om alsnog aan de top te komen. Het bezwaar zal waarschijnlijk niets meer uithalen dan dat ze de partij herbekijken en “een mooi briefje” versturen.  

Het gebeurd wel vaker dat een vechter het niet eens is met de juryleden. Maar dat het meerdere vechters op een avond zijn en het de tweede keer is bij de betreffende bond en organisatie, dat gebeurd niet vaak in Nederland. 

 



REACTIES