next event
search
Bellator 206 heeft een dikke line-up!Bron foto:

Bellator 206 heeft een dikke line-up!

Sep 25, 2018 Bellator 206 zal zich gaan afspelen in de SAP Center in San Jose, Californië. In het main event zal Bellator middleweight kampioen Gegard Mousasi het gaan opnemen tegen de welterweight kampioen Rory Macdonald.
Gegard Mousasi (44-6-2) is in San Jose, Californië om zaterdag zijn Bellator middleweight titel te verdedigen tegenover de welterweight kampioen Rory Macdonald. Een heuse superfight dus en de Leidenaar is er meer dan klaar voor. Mousasi heeft momenteel een win-streak van zeven partijen en zoekt dus naar zijn achtste overwinning tijdens Bellator 206.

Rory Macdonald (20-4) zit in een unieke situatie want hij is zich aan het voorbereiden voor twee partijen. Niet alleen Mousasi maar hij zal ook zijn welterweight titel moeten verdedigen in de welterweight grand prix tegenover Jon Fitch. Ook op de kaart staat de eerste partij van de welterweight grand prix.

Twee voormalige kampioenen zullen de grand prix openen als Douglas Lima (29-7) en Andrey Koreshkov (21-2) elkaar ontmoeten in de Bellator kooi aanstaande zaterdag. Alsof dat nog niet genoeg is heeft Bellator twee legendes op de kaart gezet.

Deze twee mannen hebben beide geen introductie nodig maar voor de vorm zullen we het toch even doen. Quinton “Rampage” Jackson (37-13) zal voor de vierde keer tegenover Wanderlei Silva (35-13-1-1NC) staan maar ditmaal in de Bellator kooi.

Wij zijn in San Jose om jullie te voorzien van live verslag en interviews van Bellator 206 houd de pagina in de gaten voor het laatste nieuws.



REACTIES