next event
search
The Punch hét nieuwe vechtsport programmaBron foto: THE PUNCH

The Punch hét nieuwe vechtsport programma

Sep 16, 2018 Eindelijk een programma omtrent vechtsport met gasten als Ernesto Hoost, Sem Schilt en Peter Aerts.


Alle vechtsportliefhebbers zijn er mee eens als wij zeggen dat de vechtsport meer aandacht verdiend. Dan hebben wij het niet over de negatieve aandacht die de ‘mainstream media’ de sport graag geven.

De nieuwe en oude vechtsportplatformen doen het goed en er komt steeds meer aandacht voor de sport. Ook de ‘mainstream media’ ziet het succes en slaat zijn slag. GLORY wordt inmiddels uitgezonden op Veronica en andere media beginnen meer over onze geliefde sport te schrijven. Zo is het niet verassend dat er eindelijk een programma met het thema vechtsport online komt. 

The Punch beschrijft zichzelf als een programma voor iedere kijker die vechtsport een warm hart toe draagt. De beginnende fans die alles net hebben ontdekt dankzij social media of fans van het eerste uur de al kijken sinds de tijden van de K1. In het programma praten ze recht voor zijn raap over vechtsport, serieuze onderwerpen maar ook luchtige gesprekken. Jeroen Post, bekend als ringspeaker van WFL of je kent hem nog van TMF, zal het programma presenteren. 

In de trailer zijn Ernesto Hoost, Sem Schilt, Peter Aerts, Clyde van Brunswijk en Sem Tevette al te zien. De glorieuze oud-kampioenen schuiven aan tafel als deskundigen om eerlijk, oprecht en onafhankelijk te praten over vechtsport. The Punch is er voor de sport en om de nieuwe generaties vechters een gezicht te geven. 

The Punch is vanaf maandag 17 september te zien met iedere dag nieuwe video’s over vechtsport. 




REACTIES