next event
search
WEBSITE OLD SCHOOL MARTIAL ARTS EVENT ONLINEBron foto: Chris van der Meijde

WEBSITE OLD SCHOOL MARTIAL ARTS EVENT ONLINE

Sep 6, 2018 WEBSITE OLD SCHOOL MARTIAL ARTS EVENT ONLINE

Dit jaar is het voor het ‘OLD SCHOOL MARTIAL ARTS EVENT’ een bijzonder jaar. Het is namelijk het 10-jarige jubileum jaar voor deze organisatie. Begonnen in 2008 heeft men niet alleen de tand des tijd weten te weerstaan maar in die 10 jaar is het ‘OLD SCHOOL SCHOOL MARTIAL ARTS EVENT’uitgegroeid tot vechtsportgala voor Noord-Holland.

De strakke organisatie, goede sfeer, goede matchmaking en de garantie van kwaliteit op dit gala heeft er voor gezorgd dat dit jaarlijkse evenement in Den Helder is gegroeid tot waar het nu staat.

Ook Mixfight.com is al jaren lang met veel plezier altijd aanwezig op het ‘OLD SCOOL MARTIAL ARTS EVENT’. En ook 10 november a.s. zal Mixfight.com niet ontbreken als het jubileum gala plaats vindt in Den Helder.

Vandaag was er voor het ‘OLD SCHOOL MARTIAL ARTS EVENT’ nog een mijlpaal door dat men hun website lanceerde. Hierop is alle informatie over deze organisatie te vinden en ook de geschiedenis van de afgelopen gala’s aan de hand van foto’s en video te bewonderen.

 

De website is te bezoeken op:

 

HTTPS://OLDSCHOOLMARTIALARTS.NL



Voor liefhebbers die het verslag met foto's van mixfight nogmaals willen zien van de laatste editie van dit evenement van 28 0ktober 2017 kunnen op de onderstaande link het verlsag zien.


http://www.mixfight.nl/forum/showthread.php?136538-Fotoverslag-OLDSCHOOL-MIXEDMARTIAL-ARTS-EVENT-2017




REACTIES