next event
search
Robin van Roosmalen: “Het is officieel! Vandaag kan ik met trots bekendmaken dat ik een fulltime mixed martial artist ben”Bron foto:

Robin van Roosmalen: “Het is officieel! Vandaag kan ik met trots bekendmaken dat ik een fulltime mixed martial artist ben”

Dec 14, 2018 De Bossche Robin van Roosmalen maakt bekend dat hij stopt met kickboksen en zich full-time op MMA gaat richten.

Robin van Roosmalen laat via zijn instagram weten dat hij zich volledig gaat focussen op Mixed Martial Arts. Ook heeft hij getekend bij Paradigm Sports Management, hetzelfde bedrijf waar Conor McGregor getekend heeft.

“Het is officieel! Vandaag kan ik met trots bekendmaken dat ik een fulltime mixed martial artist ben”, aldus Van Roosmalen op Instagram. “Ik ben ontzettend trots op mijn carrière als wereldkampioen kickboksen in twee divisies en kan mijn team, familie en fans niet genoeg bedanken voor alles wat jullie mij gegeven hebben in de laatste vijftien jaar.”

Waar dat van Roosmalen zijn volgende partij gaat draaien is vooralsnog onduidelijk maar "Pokerface" laat wel een waarschuwing achter:

“Naar de MMA-wereld en de gehele featherweight divisie: ik kom voor alles. 2019 komen we eraan!!!”





REACTIES