next event
search
Jorge Masvidal daagt Darren Till uitBron foto:

Jorge Masvidal daagt Darren Till uit

Jan 15, 2019 Jorge Masvidal zou tegenover Nick Diaz staan tijdens UFC 235 maar Diaz trok zich terug. Nu heeft Masvidal een oproep gedaan aan Darren Till.

Zoektoch naar tegenstander
Welterweight Jorge 'Gamebred' Masvidal zit zonder tegenstander maar is zelf hard bezig om een vervanger te regelen. Hij plaatste een oproep op twitter gericht aan voormalig titel uitdager Darren Till. Het lijkt erop dat Darren Till er wel op zit te wachten en de fans zullen hier ook niet op haten. 'Gamebred' is zelfs bereid om in vijandelijk grondgebied te vechten aangezien de UFC in maart weer terugkeert naar Londen.
Backyard Fighter
Jorge Masvidal (32-13) heeft een lange professionele carriere in het mixed martial arts en die gaat terug naar 2003 maar Masvidal vecht al een poos langer. 'Gamebred' stamt uit de tijd dat er overal illegale 'backyard brawls' georganiseerd werden en heeft zelfs in een aantal door Kimbo Slice georganiseerde partijen gevochten. Vandaar dat Masvidal in zijn recente call-out zegt dat hij graag in andermans achtertuinen vecht.

The Gorilla
De grote welterweight Darren Till komt van een title-shot af tegen welterweight kampioen Tyron Woodley. Een partij waar 'The Gorilla' in de tweede ronde moest aftikken door een submission.  Sindsdien heeft Till aangegeven dat hij waarschijnlijk naar middleweight zal gaan maar aan zijn reactie op Masvidal te zien zou deze partij zomaar eens kunnen gebeuren.

F*ck UFC

In eerste instantie zou Jorge Masvidal tijdens UFC 235 tegenover Nick Diaz staan maar dat gaat uiteindelijk niet door. Nick Diaz trekt zich volgens Dana White terug en heeft geen enkele intentie om te vechten voor de organisatie. Diaz gaat zelfs zo ver om UFC's directe concurrent, Bellator aan te prijzen.

"F*ck UFC. It’s all about Bellator now at least they pay me. Bellator president Scott Coker is a G.”
REACTIES