next event
search
Cindy Dandois vs. Gemma Pike het main event van Staredown FCBron foto:

Cindy Dandois vs. Gemma Pike het main event van Staredown FC

Jan 16, 2019 Het main event van de volgende Staredown FC is zal gaan tussen twee dames. Cindy 'Battlecat' Dandois zal het opnemen tegen Gemma 'The Bull' Pike voor de featherweight titel.

Main event
Vandaag maakte Staredown FC bekend dat het main event zal gaan tussen twee dames. Het vrouwelijk gezicht van Belgisch Mixed Martial Arts, Cindy Dandois zal de kooi instappen tegenover de Duitse Thaibox kampioene Gemma 'The Bull' Pike voor de featherweight titel. Het Staredown FC event zal zich op 16 maart gaan afspelen in de Sporthal Arena te Deurne, België.



'Battlecat'
De Belgische Cindy 'Battlecat' Dandois (12-4) is een ware veteraan van de sport en heeft de wereld rond gereisd in haar carrière. Zo heeft ze voor organisaties zoals, M-1, Invicta FC, Cagewarriors, Rizin, UFC en Bellator gevochten. 'Battlecat' heeft overwinningen over een aantal bekende atleten zoals, Megan Anderson, Jessamyn Duke, Jorina Baars en Marloes Coenen. Nu staat ze tegenover een atleet die een stuk minder ervaring heeft in de kooi, maar meer in de ring. 

'The Bull'
De in Duitsland wonende Zuid-Koreaanse Gemma 'The Bull' Pike (1-2) heeft nog niet veel ervaring in het Mixed Martial Arts en haar record laat dat ook zien. Ze heeft sinds 2017 niet meer in de kooi gestaan en haar laatste twee partijen zijn verliespartijen. In haar eerste partij wist ze te winnen via doctor-stoppage in de tweede ronde. Sindsdien heeft ze geen winst meer geproefd in de kooi maar zoals hierboven al geschreven heeft ze erg veel ervaring in het Thaiboksen waar ze in Duitsland landelijk kampioen is.




REACTIES