next event
search
Lesnar moet nog een boete van $ 250.000 betalenBron foto: WWE

Lesnar moet nog een boete van $ 250.000 betalen

Jan 6, 2019 Voordat WWE superster Brock Lesnar er over nadenkt om zijn comeback in de Octagon te maken zal hij eerst een boete van 250.000 dollar moeten betalen. Lesnar kreeg deze boete nadat hij in 2016 na zijn partij tegen Mark Hunt gepakt werd op het gebruik van verboden middelen.

Lesnar werd ook voor een jaar geschorst door de Nevada State Athletic Commission (NSAC), maar die schorsing heeft uiteraard geen invloed op zijn terugkeer naar de kooi gezien Lesnars gevecht tegen Mark Hunt meer dan twee jaar geleden plaats vond.

Volgens een recent artikel op MMA Weekly heeft Lesnar deze boete nog open staan en zal hij eerst $ 250.000 aan de NSAC moeten overhandigen. Dat betekent dat Lesnar voor onbepaalde tijd wordt opgeschort.

"Lesnar is nog steeds opgeschort op basis van zijn geldboete," vertelde NSAC directeur Bob Bennett aan MMA Weekly. "Hij moet de boete betalen of een betalingsregeling treffen met de procureur-generaal om zich te ontdoen van de opschorting."

Terwijl Lesnar al wordt gelinkt aan een titelgevecht tegen de huidige UFC zwaargewicht kampioen Daniel Cormier, kan niets worden afgerond totdat "Beast Incarnate" zijn schuld bij de Nevada State Athletic Commission vereffent.

Natuurlijk, als het er echt op aankomt, zijn we er zeker van dat de UFC de rekening zal betalen als Lesnar zou weigeren te betalen.



REACTIES