next event
search
Tyron Woodley verdedigd zijn welterweight titel tijdens UFC 235Bron foto:

Tyron Woodley verdedigd zijn welterweight titel tijdens UFC 235

Jan 6, 2019 Welterweight kampioen Tyron Woodley zal het co-main event gaan verzorgen voor UFC 235! Hij zal zijn titel op het spel zetten tegenover Kamaru Usman.

ESPN wist als eerste te vertellen dat welterweight kampioen zijn titel zal verdedigen tijdens UFC 235. Het leek er op dat hij zijn titel zou verdedigen tegen voormalig interim kapioen Colby Covington, maar het is toch welterweight Kamaru Usman die de kans krijgt om het UFC goud te bemachtigen.

Tyron Woodley (19-3-1) heeft afgelopen september succesvol zijn titel verdedigd tegen de toen ongeslagen Darren TIll. In die partij wist "The Chosen One" de Engelsman in de tweede ronde te verslaan via submission. Woodley won de titel door het verslaan van Robbie Lawler en heeft sindsdien vier keer zijn titel verdedigd.

Kamaru Usman (14-1) heeft veel momentum met zich mee en heeft een flinke win-streak opgebouwd met 13 partijen. In zijn laatste uiting tijdens de Ultimate Fighter Finale wist hij voormalig lightweight kampioen Rafael Dos Anjos te verslaan door middel van de jury.

Woodley en Usman zijn al een tijd op social media over en weer aan het gaan en nu gaat het dan toch echt gebeuren. Ze zullen samen het co-main event verzorgen van UFC 235. Het main event zal gaan tussen Anthony Smith en light-heavyweight kampioen Jon Jones.



REACTIES