next event
search
Nate Diaz haalt uit naar Khabib Nurmagomedov en zijn teamBron foto:

Nate Diaz haalt uit naar Khabib Nurmagomedov en zijn team

Jan 14, 2019 Hoewel Nate Diaz al meer dan twee jaar niet heeft gevochten blijft hij in het nieuws verschijnen. Dit keer geeft hij af op de lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov.

Bemoeien
UFC lightweight Nate Diaz weet in het nieuws te blijven. Nadat de lightweight kampioen Khabib 'The Eagle' Nurmagomedov een tweet postte over zijn overwinning op Conor 'The Notorious' McGregor duurde het niet lang voordat Nate zich er mee ging bemoeien. De jongste van de Diaz broers heeft al meer dan 2 jaar niet gevochten maar weet toch altijd in het gesprek te blijven. Wellicht is dit een poging om een partij met Nurmagomedov op te zetten of het is gewoon Diaz being Diaz.

Meer verdienen
Er zijn een aantal atleten die het meer verdienen zoals, Tony 'El Cucuy' Ferguson, Dustin 'The Diamond' Poirier en zelfs 'The Notorious'. Ferguson heeft het meeste recht op een titelgevecht. 'El Cucuy' heeft niet verloren sinds mei 2012 en heeft maar liefst elf achtereenvolgende winstpartijen opgebouwd. Daar boven op is Ferguson ook interim lightweight kampioen geweest die gestript is vanwege blessure. Poirier probeert ook de volgende shot te claimen en heeft momenteel een winstreak van 4 partijen over top competitie zoals, Jim Miller, Eddie Alvarez, Justin Gaethje en Anthony Pettis. Uiteraard is Conor McGregor ook druk bezig om een rematch op te zetten met 'The Eagle' waar Dana White wel oren naar heeft.

'Money fight'
Khabib z'n manager Ali Abdelaziz heeft gezegd dat ze op zoek zijn naar het gevecht wat het meeste geld zal opleveren. In dat geval kan het haast niet anders zijn dan een rematch tegen Conor McGregor alleen is het niet geheel te verantwoord om 'The Notorious' gelijk een rematch te geven aangezien hij weinig te vertellen had in hun eerste partij.






REACTIES