next event
search
Rose Namajunas zal haar strawweight titel verdedigen tijdens UFC 237Bron foto:

Rose Namajunas zal haar strawweight titel verdedigen tijdens UFC 237

Jan 8, 2019 Strawweight kampioene Rose Namajunas zal haar titel verdedigen in vijandig territorium wanneer zij in Brazilië tegenover Jessica Andrade staat.

Nadat ze meer dan een jaar langs de zijlijn heeft gestaan zal Namajunas terugkeren naar de octagon. Tijdens UFC 237 in Brazilië zal ze tegenover Jessica Andrade komen te staan op 11 mei, maar er is op het moment nog niet duidelijk waar in Brazilië het zal plaatsvinden.

Strawweight Rose Namajunas (8-3) won de titel door Joanna Jedrzejczyk te verslaan tijdens UFC 217 in november 2017. In de tussentijd heeft ze haar titel ook al een keer verdedigd tegen Joanna tijdens UFC 223 in april 2018. Nu zal ze meer dan een jaar na haar laatste partij de titel weer gaan verdedigen ditmaal tegen Jessica Andrade.

Jessica Andrade (19-6) komt van een spektaculair gevecht af tegen Karolina Kowalkiewicz die ze in de eerste ronde KO sloeg. Ze heeft momenteel een win-streak van 3 partijen en staat bekend om de kracht in haar handen. Andrade heeft de nodige ervaring en dit zal de tweede keer zijn dat zij voor de titel zal vechten.



REACTIES