next event
search
Colby Covington is niet blij met Dana WhiteBron foto:

Colby Covington is niet blij met Dana White

Jan 9, 2019 Voormalig interim kampioen Colby Covington heeft wat harde woorden over voor zijn baas: "Release me, b—h.”

Voormalig interim kampioen Covington is niet blij met zijn baas na het horen dat Kamaru Usman voor de titel mag vechten. Volgens Covington zei White dat hij weigerde om te vechten en dat, dat niet gebeurd in de UFC. Ook geeft hij aan dat hij dan beter ergens anders kan gaan vechten. Colby Covington zal de baas gaan testen om te kijken of hij zich aan zijn woord houdt.

“Dana White’s out in the media saying ‘Colby’s not taking the fights, we don’t allow that in the UFC. He can go fight somewhere else,'” Covington said. “So what I’m saying is, OK, Dana. Let’s see if you’re a man of your balls. Let’s see if you’re a man of your word. Let’s see if you can stick to what you say. You said you don’t allow that in the UFC? All right. I’m testing you, mother(expletive). Let’s see how big your balls are. Release me, b—h.”

In een interview met onze collega's van MMAJunkie geeft Covington aan dat Dana White niet te bereiken is voor hem, maar hij zal hem gaan zoeken en hem recht in zijn gezicht gaan vragen waarom hij is overgeslagen. Covington denkt dat mensen achter de schermen druk bezig zijn om hem van een title-shot te houden. Hij denkt dat het een "powerplay" is tussen Dana White en de manager van Kamaru Usman, Ali Abdelaziz.

Covington earlier Monday told MMAjunkie he thinks forces are working behind the scenes to stifle his hopes for a title shot. He said a “power play” between the UFC and Usman manager Ali Abdelaziz is taking place.

Of de UFC van plan is om Covington los te laten van zijn contract is nog onduidelijk, maar dat Covington niet blij is met de organisatie is wel zeker.



REACTIES