next event
search
Bellator houdt Britse 'Grudgematch' in USABron foto: Bellator MMA

Bellator houdt Britse 'Grudgematch' in USA

Feb 15, 2019 Aanstaande zaterdag tijdens Bellator MMA 216 zullen de Britten, Michael Page en Paul Daley eindelijk de kans krijgen om hun onenigheid uit te vechten.

Main event
Het main event van Bellator 216 in Connecticutt zal gaan tussen twee Britse atleten die al lang op een 'collision course' zitten. Veteraan en KO specialist Paul 'Semtex' Daley zal het gaan opnemen tegen de ongeslagen, flashy Michael 'Venom' Page.

Er word al lang gesproken over een partij tussen Daley en Page. De twee gaan al een tijd over en weer op social media en interviews. Nu is het moment dan eindelijk daar en zoals ze beide zeggen, de tijd voor praten is geweest, nu gaan we het uitvechten.

Michael 'Venom' Page (13-0)
De ongeslagen Brit Michael 'Venom' Page staat bekend om zijn onorthodoxe stijl die hij overgehouden heeft van het kickboksen. 'Venom' maakt er altijd een show van en heeft in zijn dertien partijen maar twee keer een jury beslissing aangehoord. De lange Brit zal het moeten hebben van zijn lengte, snelheid en explosiviteit om zo weg te blijven van de linkse mokerslag van Daley. De Londenaar traint uit London Shootfighters en heeft voor dit trainingskamp een uitstap gemaakt naar Hemmers Gym in Breda.



Paul Daley (40-16-2)
De Britse Daley is een ware veteraan met 58 professionele Mixed Martial Arts partijen. Daarnaast heeft Daley ook nog een behoorlijk record in het kickboksen behaald (21-3). 'Semtex' staat bekend om zijn druk, ervaring en krachtige linkerhoek. Daley zal op zijn hoede moeten zijn van de snelheid van Page en zo snel mogelijk proberen de afstand kleiner te maken om in 'striking-range' te komen. Trainend uit Spirit Dojo in Nottingham en maakt regelmatig een uitstap naar Amsterdam om te trainen bij Mike's Gym.



Welterweight Grand Prix


De partij maakt deel uit van Bellator's welterweight grand prix en de winnaar van deze partij staat een zware test te wachten in de vorm van voormalig kampioen Douglas Lima. Aan de andere kant van de bracket heeft Neiman Gracie al een plaats verdiend in de halve finales met een overwinning op Ed Ruth. Ook Gracie zal een zware test gaan krijgen in zijn volgende partij. Hij zal het namelijk moeten gaan opnemen tegen de winnaar van Jon Fitch vs. Rory MacDonald.




REACTIES