next event
search
Daniel Cormier laat weten waarom hij Stipe Miocic geen rematch verschuldigd isBron foto:

Daniel Cormier laat weten waarom hij Stipe Miocic geen rematch verschuldigd is

Feb 6, 2019 Voormalig Heavyweight kampioen Stipe Miocic zoekt nog steeds naar een rematch met Daniel Cormier alleen 'DC' laat weten dat dat niet gaat gebeuren.

Rematch?
Het lijk er niet op dat heavyweight kampioen Daniel Cormier en de voormalig kampioen Stipe Miocic binnenkort de octagon zullen delen. Miocic is al sinds zijn verlies aan het vragen om een rematch en heeft niet meer gevochten sinds die partij tijdens UFC 226 in juli 2018. Beide mannen laten op Twitter van zich horen.

Hij geeft drie redenen dat de rematch niet gaat gebeuren.

Daarop kon Stipe natuurlijk niet stil blijven en laat weten dat hij aangeboden had om tijdens UFC 230 de rematch te houden maar Cormier vocht die avond tegen Derrick Lewis. Uiteindelijk blijft Cormier hopen op een gevecht met Brock Lesnar wat naar alle waarschijnlijkheid een hoop meer geld zal opleveren voor 'DC'. De vraag blijft echter of Lesnar wel terug komt en misschien belangrijker, of hij wel een licentie krijgt om te vechten en schoon door zijn drugstesten komt. Het is allemaal nog onduidelijk maar een rematch tussen Daniel Cormier en Stipe Miocic zit er voorlopig nog niet in.



REACTIES