next event
search
MIXFIGHT ON TOUR: Studio GeronimoBron foto:

MIXFIGHT ON TOUR: Studio Geronimo

Feb 6, 2019 MIXFIGHT ON TOUR op bezoek bij Studio Geronimo in Deventer

MIXFIGHT ON TOUR

Mixfight.com is weer gestart met het bekende Mixfight on Tour. En de komende tijd zullen we dan ook regelmatig in het land opduiken om mee te trainen op een sportschool om daar een verslag van te maken, foto’s en evt ook een kleine videoreportage.

Mixfight on Tour heeft een nieuw team samengesteld en wordt gesponsord door Booster Fight Gear die trainingsspullen beschikbaar heeft gesteld zo dat de mixfight reporters met zo goed mogelijk en veilig kunnen meetrainen met nieuw materiaal van de hoogste kwaliteit.
In dit tweede deel reisde het Mixfight on Tour team af naar Deventer om mee te trainen bij Studio Geronimo van Geronimo de Vries.


RICK JANSSEN

Voor Mixfight on Tour trainde de nieuwe mixfight fotograaf / reporter Rick Janssen mee bij Studio Geronimo. Rick heeft in het verleden diverse partijen in de ring gevochten en geeft tegenwoordig bij Studio Geronimo kickboks les op de donderdag avond.


STUDIO GERONIMO

Studio Geronimo wordt gerund door Mixfight broeder Geronimo de Vries, hier ook bekend als Khanom Thom. Hoewel Geronimo zijn ring carrière al achter zich heeft vocht hij afgelopen jaar nog een partij tegen Chico “El Torro” Martinez. Na jarenlang in het centrum van Deventer City Gym te hebben gehad verhuisde Geronimo verleden jaar januari met zijn sportschool naar een nieuw pand en trok in bij krachtsportvereniging Hercules.

Twee maal in de week wordt er les gegeven in kickboksen voor 15 jaar en ouder. Daarnaast is er ook nog kickboksen voor vrouwen en jeugd vanaf 10 jaar. Naast het kickboksen wordt er Ashihira Karate gegeven. Naast het vechtsport gebeuren is Geronimo zeer actief met bootcampclub Busloo. Naast dit alles is Geronimo vooral bezig met het geven personal training.


Wij bezoeken Studio Geronimo op de maandagavond. Een avond waar ik, naast de Budo Academy Physical in Ede, soms ook wel eens de handschoenen uit het stof haalt om mee te trainen bij Studio Geronimo. Deze keer echter neem ik de camera in de hand en traint Rick Janssen namens Mixfight mee.
De trainingsruimte van Studio Geronimo is basic te noemen. Een ruimte in een sportschool met een typische harde groene vloer zo als in veel sporthallen ligt. En dit is iets wat mij een nostalgisch gevoel geeft aan die eerste jaren dat ik kickbokste. Ook dat was in zo een sportschool in een tijd dat kickboksen nog old school was en voor die hards en nog niet de weg naar het grote publiek had gevonden.

De training is een korte warming up met daarna een groot deel waarin diverse combinaties worden getraind. Combinaties waarin ook de clinch en de daar uit voorkomende situaties worden getraind. De training wordt daarna afgesloten met enkele rondjes sparren. Tussen dit alles door wordt regelmatig pittige fysieke momenten ingebouwd met buispieren en diverse kracht oefeningen.

Wij danken Geronimo namens Mixfight voor de ontvangst en mogelijkheid om mee te trainen.

Voor meer info over Studio Geronimo:
https://nl-nl.facebook.com/pages/cat...0715743437013/


Een uitgebreidt fotoverslag is te zien in ons forum:

http://www.mixfight.nl/forum/showthread.php?138646-MIXFIGHT-ON-TOUR-Studio-GeronimoREACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk