next event
search
Francis Ngannou focust zich op titelgevechtBron foto: MMA Junkie

Francis Ngannou focust zich op titelgevecht

Feb 19, 2019 Francis Ngannou wist na 26 seconden af te rekenen met Cain Velasquez en denkt nu aan titelgevecht.
Francis Ngannou wilde zichzelf uitdagen tegen worstelaar Cain Velasquez. The Predator staat bekend om zijn partijen zo vroeg mogelijk te eindigen in de eerste ronde en met slechts 26 seconden heeft Ngannou zijn eigen record verbroken.

Zelfverzekerd
Tijdens zijn post fight persconferentie laat Ngannou weten dat hij steeds meer zeker is van zijn worsteltechnieken. Daarnaast liet The Predator weten dat Velasquez zijn knie verdraaide door toedoen van zijn uppercut

''Even ter herinnering, Cain is een worstelaar, Curtis Blaydes is een worstelaar'', aldus Ngannou. ''Er staan veel worstelaars op mijn record. Ze proberen altijd te worstelen. Mijn worsteleigenschappen zijn niet zo goed als die van hem (Velasquez red.), ik verwacht geen worstelpartij met iemand die al zijn hele leven heeft geworsteld. Maar, ik raak ook steeds meer zelfverzekerd omdat ik weet dat ik het aan kan als het naar de grond gaat. Ik ontwikkel mijn grondspel heel goed en jullie krijgen nog de kans om dat te zien.''

''Hij verdraaide zijn knie nadat ik een uppercut gaf op zijn kin'', vervolgde Ngannou. ''Er is een video, dus je kunt het onderzoeken, waarin je mijn uppercut kan zien. Dus dat kan de reden zijn dat hij zijn knie verdraaide.''

Titelgevecht
Ngannou wist zijn eerste kans op de titel niet om te zetten in een overwinning. Stipe Miocic won de partij via unanimous decision. The Predator is klaar voor een tweede kans op de titel en vindt dat hij daar recht op heeft.

''Ik denk dat ik nu een kans moet krijgen op de titel. Ik denk dat je een titelgevecht verdient na een overwinning over Cain. Ik ben nu gefocust op een titelgevecht. Ik weet wat ik wil en dat is een titelgevecht.''

Dana White
De UFC-president liet al snel weten, tijdens de post fight persconferentie, dat Ngannou niet hoeft te rekenen op een titelgevecht. White heeft andere plannen met Daniel Cormier maar wil nog geen uitspraken doen zolang de UFC Heavyweight kampioen geblesseerd is.

''Ja, Ngannou zit in de buurt'', aldus White. ''Cormier is momenteel geblesseerd en we hebben een ander gevecht  voor hem klaarstaan, dus we zien wel hoe het loopt. Voor nu is Cormier nog niet fit dus dan zal ik nooit een gevecht aankondigen of erover nadenken. Dat slaat nergens op. Ik weet niet eens wanneer DC weer terug is'', eindigde White.

 
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk