next event
search
Fight Night Fortaleza: Kijk hier de partijen terugBron foto: UFC

Fight Night Fortaleza: Kijk hier de partijen terug

Feb 3, 2019 Vannacht vond in de Centro de Formação Olímpica do Nordeste in Fortaleza, Brazilië UFC Fight Night Fortaleza plaats.

Bekijk de partijen van de main event hieronder terug:

Assuncao vs. Moraes

In het main event vochten Marlon Moraes en Raphael Assuncao voor de tweede keer tegen elkaar. De winnaar van de rematch krijgt mogelijk een titelgevecht tegen de huidig kampioen op bantamweight, TJ DIllashaw.



Aldo vs. Moicano


In het co-main event nam voormalig kampioen José Aldo het op tegen landgenoot Renato Moicano in een belangrijk gevecht op featherweight.



Maia vs. Good

Voormalig titeluitdager Demian Maia verloor zijn laatste drie gevechten. Tegen routinier Lyman Good probeerde hij zijn verliesreeks te doorbreken.



Teymur vs. Oliveira

Kickbokser David Teymur vs. jiujitsu-specialist Charles Oliveira was een klassieke striker vs. grappler-partij. Teymur verdedigde zijn ongeslagen status in de UFC op vijandig grondgebied.



Walker vs. Ledet

Johnny Walker maakte in november een zinderend UFC-debuut door Khalil Rountree in twee minuten te kloppen. Tegen Justin Ledet probeerde hij zijn goede reeks uit te breiden.



Souza vs. Frota

Livia Renata Souza vs. Sarah Frota was een strijd tussen twee Braziliaanse vrouwen. Frota maakte haar officiële UFC-debuut tegen de voormalig kampioene van Invicta FC.



Jairzinho Rozenstruik vs. Junior Albini

Jairzinho Rozenstruik mocht zijn UFC-debuut maken in Fortaleza tegen de Braziliaan Junior Albini.




REACTIES