next event
search
GLORY 63: Kijk hier de partijen terug!Bron foto: Glory

GLORY 63: Kijk hier de partijen terug!

Feb 2, 2019 Afgelopen nacht vond GLORY 63 plaats in de Arena Theatre in Houston. Gemist? Geen probleem! Wij hebben alle partijen voor je op een rijtje gezet.


Petchpanomrung vs. Adamchuk
Petchpanomrung Kiatmookao verdedigde de GLORY featherweight titel voor de eerste keer. Dit deed de Thai tegen Serhii Adamchuk, die hij op GLORY 39 in Brussel al een keer klopte.





Boyd vs. Jones
Amerikaan Omari Boyd ging voor zijn zesde zege in GLORY. Zijn landgenoot Troy Jones wilde hem zijn eerste verliespartij in de organisatie geven.





Abraham vs. Rodrigues
Richard Abraham vocht zijn elfde GLORY-partij. Na twee verliespartijen op rij probeerde hij weer op het winnende pad te komen ten koste van Charles “Rockstar” Rodriguez.




Nelson vs. Zhang
Lorawnt-t Nelson zette zijn ongeslagen status in GLORY op het spel tegen de Chinees Wensheng Zheng.



Ten Pow vs. Richardson
Asa Ten Pow werd in 2018 door GLORY uitgeroepen tot nieuwkomer van het jaar. De Amerikaan begon zijn 2019 met een gevecht tegen Nate Richardson.



Wilnis vs. Rodriguez
Jason Wilnis verloor zijn laatste drie gevechten op rij, dus de voormalig GLORY-kampioen vocht een belangrijke partij in Houston. “Psycho" nam het op tegen de uit Houston afkomstige Jacob Rodriguez.




Baker vs. Waller
Matt Baker staat achtste op de middleweight ranglijst van GLORY. Tegen Ryot Waller ging hij voor zijn tweede zege op rij.




Sugden vs. Taranaki
Quade Taranaki probeerde tegen de Engelsman Bailey Sugden zijn eerste overwinning in GLORY te boeken.




Irwin vs. Skinner
Bekah Irwin maakte haar GLORY-debuut in haar thuisstad. De achttienjarige nam het op tegen Stephanie Skinner, die haar profdebuut maakte.



Vidales vs. Ivy
Abraham Vidales won zijn eerste twaalf kickbokspartijen, waarvan tien op knock-out. “Ham” vocht zijn tweede GLORY-partij tegen Dimitre Ivy.



Taylor vs. Galaz
Joe Taylor opende de GLORY 63 SuperFight Series tegen de ervaren Chileen Ivan Galaz. 





REACTIES