next event
search
Curtis Blaydes geniet van aanwezigheid Alistair Overeem bij Elevation Fight TeamBron foto: Bloody Elbow

Curtis Blaydes geniet van aanwezigheid Alistair Overeem bij Elevation Fight Team

Mar 23, 2019 Curtis Blaydes zal het Co-Main Event verzorgen met Justin Willis op #UFCNashville.
Curtis Blaydes zal het Co-Main Event verzorgen met Justin Willis in Nashville. Razor geeft aan dat hij zich niet laat meeslepen in de verbale strijd die Big Pretty wil voeren. Daarnaast spreekt hij zijn waardering uit naar Alistair Overeem en Stefan Struve.

Alistair Overeem & Stefan Struve
Sinds zijn overwinning over Overeem trainen de zwaargewichten samen. The Reem heeft zich toegevoegd aan de Elevation Fight Team en is nu al voor de tweede trainingskamp de sparringspartner van Blaydes. Razor waardeert de kennis van Overeem en Stefan Struve.

''Het is heel fijn om Alistair in mijn trainingskamp te hebben,'' aldus Blaydes. ''Aan het einde van mijn trainingskamp bracht hij weer mensen mee zoals Struve. Zit natuurlijk wel wat lengte verschil tussen Struve en Willis maar het is goed om ervaring te delen. Vooral het mentale vlak leer ik veel van Alistair, want onze stijlen zijn niet hetzelfde. Alistair is een striker en Struve ook, vooral het mentale aspect, hoe je omgaat met de week naar het gevecht toe. Alle afleidingen van buitenaf, daar hebben ze mij mee geholpen. Ze geven mij wijsheid en kennis en dat waardeer ik.''

Verbale strijd
Willis probeert Razor uit de tent te lokken om een verbale strijd aan te gaan, maar Blaydes heeft daar geen trek in. Tijdens de UFC Nashville media scrum laat Blaydes weten dat hij geen praten is.

''Ik weet het niet, hij is gewoon erg agressief. Voor ons gevecht hoorde ik al hoe hij is naar een gevecht toe. Hij vindt het gewoon leuk om te praten, ik ben niet zo'n prater. Ik heb een worstelachtergrond, daar doe je dat gewoon niet. Je schudt elkaar de hand, gaat worstelen, ik versla jou of jij mij, schudt elkaar weer de hand en loopt weg. Hij wil blijkbaar de nieuwe Colby (Covington red.) of (Conor red.) McGregor zijn. Als je vindt dat je dat moet doen, dan moet je dat doen. Maar ik laat me niet daarin meeslepen.'' 

UFC Fight Night 148 Thompson vs. Pettis, 23 maart 2019, Bridgestone Arena, Nashville

Main Card
Stephen Thompson vs. Anthony Pettis
Curtis Blaydes vs. Justin Willis
John Makdessi vs. Juses Pinedo
Jussier Formiga vs. Deiveson Figueiredo
Luis Peña vs. Steven Peterson | Peña was 2.5 pond te zwaar. Hij moest 30% van zijn salaris afstaan aan Peterson
Maycee Barber vs. JJ Aldrich

Preliminary Card
Bryce Mitchell vs. Bobby Moffett
Frankie Saenz vs. Marlon Vera
Alexis Davis vs. Jennifer Maia
Randa Markos vs. Angela Hill
Ryan MacDonald vs. Chris Gutierrez
Eric Shelton vs. Jordan Espinosa



REACTIES