next event
search
Derrick Lewis: ''Hij is waarschijnlijk de zwakste persoon waartegen ik zal vechten''Bron foto: Fight Sports

Derrick Lewis: ''Hij is waarschijnlijk de zwakste persoon waartegen ik zal vechten''

Mar 6, 2019 Derrick Lewis is niet bepaald onder de indruk van Junior dos Santos. De twee zullen elkaar zaterdag treffen in het main event van #UFCWichita.
Derrick Lewis verloor vorig jaar november van UFC Heavyweightkampioen Daniel Cormier en wil zich nu revancheren tegen voormalig heavyweightkampioen Junior dos Santos. De twee zwaargewichten zullen elkaar treffen in de Intrust Bank Arena in Wichita. 

Zwak
In gesprek met Helen Yee van NBC Sports Radio laat The Black Beast weten dat Dos Santos zijn zwakste tegenstander wordt waartegen hij heeft gevochten in zijn MMA-carrière.

''Hij is waarschijnlijk de zwakste persoon waartegen ik zal vechten kijkend naar de personen waar ik al tegen gevochten heb,'' aldus Lewis. ''Hij is waarschijnlijk de 5e of 6e gast. Ik denk niet dat hij de sterkste is waartegen ik gevochten heb maar we zullen zien op 9 maart.''

Heavyweights
Lewis is niet bezorgt dat hij knockout geslagen zal worden door Dos Santos en geeft aan dat hij zal uitmaken wanneer de partij beëindigt wordt.

''Ik zeg het al zo vaak, dit is de heavyweight divisie. Het maakt niet uit of je een zwarte band hebt of een wereldklasse bokser bent. We hebben nog steeds een 50-50 kans. We zijn heavyweights dus je hebt maar één goede stoot nodig.''

''Eerlijk gezegd zal ik het gevecht beëindigen in welke ronde ik wil,'' vervolgde Lewis. ''Als ik het gevecht in de eerste ronde wil stoppen, dan stop ik het in de eerste. Als ik het gevecht in de vijfde ronde wil stoppen, dan stop ik het dan. Dus het is meer wanneer ik er klaar voor ben om het gevecht te stoppen.

UFC Fight Night 146 Lewis vs. Dos Santos, 9 maart 2019, Intrust Bank Arena, Wichita

Main Card
Derrick Lewis vs. Junior dos Santos
Elizeu Zaleski dos Santos vs. Curtis Millender
Tim Means vs. Niko Price
Blagoy Ivanov vs. Ben Rothwell
Beneil Dariush vs. Drew Dober
Tim Boetsch vs. Omari Akhmedov

Preliminary Card
Anthony Rocco Martin vs. Sérgio Moraes
Marion Reneau vs. Yana Kunitskaya
Grant Dawson vs. Julian Erosa
Maurice Green vs. Jeff Hughes
Louis Smolka vs. Matt Schnell
Alex Morono vs. Zak Ottow
Alex White vs. Dan Moret




REACTIES