next event
search
Fotoverslag NEXT GENERATION WARRIORS 8Bron foto:

Fotoverslag NEXT GENERATION WARRIORS 8

Mar 6, 2019 Fotoverslag NEXT GENERATION WARRIORS 8

Afgelopen zondag organiseerde promotor Angelo Rosalie al weer de 8e editie van Next Generation Warriors, het jaarlijkse vechtsportgala van Utrecht. Ook dit jaar was er weer een mooie matchmaking neergezet van in totaal 30 partijen variërend van jeugd tot en met een Nederlands titelgevecht in de A-Klasse. Ook waren er 2 MMA partijen deze avond.

 

Partij van de avond was zonder meer de beukpartij tussen Errol Koning en Nourredine Bouhadddaoui met als inzet de Nederlandse titel van de WMTA. Na drie zware ronden besloot de jury tot een extra ronde ondanks een openbare waarschuwing voor Nourredine voor tweemaal toe een elleboog die twee bloedende wonden veroorzaakten op het voorhoofd van Errol. In de 3e ronde was het Errol Koning die de jury kon overtuigen en de partij en titel op zijn naam wist te zetten.

 

Een andere beukpartij was de zwaargewicht partij tussen Clyde van Dams en Jurgen Dolch. Clyde die niet voor niets de bijnaam ‘The Tank’  heeft kwam als blok beton naar voren en loerde op een KO. Jorgen Dolch liet zich echter niet verassen en probeerde goed bewegend uit de danger zone te blijven en met snelle stoten te scoren. Na 3 ronde wist de Duitser de overwinning op punten binnen te halen.

 

Naast de vele punten overwinningen waren ook enkele zware KO overwinningen te bewonderen. Opvallend was ook het sterke team uit Hongarije die op een na al hun partijen overtuigend wist te winnen inclusief de zwaarste KO van de avond.

 

Next Generation Warriors zette weer een mooi gala neer waar de ruim toegestroomde toeschouwers rond 23.00 tevreden door Sportcentrum ‘De Galgenwaard’ konden verlaten.
REACTIES