next event
search
Edson Barboza: 'Het zal een grote oorlog worden'Bron foto: Esther Lin - MMA Fighting

Edson Barboza: 'Het zal een grote oorlog worden'

Mar 26, 2019 Edson Barboza en Justin Gaethje zijn samen goed voor 9 Fight of the Night bonussen. Who you got? #UFCPhiladelphia

Komend weekend kan je vuurwerk verwachten in het Main Event van UFC Philadelphia. Edson Barboza zal hier Justin Gaethje treffen. Junior kijkt uit naar een oorlog met The Highlight. Gezamenlijk wisten ze negen Fight of the Night bonussen binnen te slepen.

Oorlog

In gesprek met Michael Fiedel van The Body Lock laat Barboza weten dat hij zich voorbereidt op een oorlog. Junior krijgt hierin hulp van teamgenoot Dustin Poirier, die Gaethje versloeg via een vierde ronde technische knockout in een Fight of the Night

''Het zal een grote oorlog worden,''
aldus Barboza. ''Ik train voor een grote oorlog. Natuurlijk heeft Poirier geholpen, ''Hij is hier goed, hij is hier niet goed, Tuurlijk heeft hij me geholpen voor dit gevecht. Als ik nog een paar gevechten win dan zit ik zeker dicht bij de titel. Ik ben nu de nummer 6 van de wereld dus ik zit er dicht tegen aan.

Teamgenoot
Barboza's teamgenoot Poirier vecht volgende week voor de interim UFC Lightweighttitel tegen UFC Featherweightkampioen Max Holloway, op UFC 236. Junior wil nog niet nadenken over een eventueel gevecht met The Diamond.

''Daar denk ik nu niet aan. Hij heeft mij veel geholpen voor dit gevecht. Hij is zo'n aardige gast. Ik heb veel respect voor hem en daar denk ik nu niet aan. Ik hoop echt dat hij Holloway verslaat en de titel pakt, en dan focus ik me op mijn volgende gevecht. Mocht het voorkomen in de toekomst dan bekijken we de situatie dan wel.

UFC on ESPN: Barboza vs. Gaethje, 30 maart 2019, Wells Fargo Center, Philadelphia


Main Card
Edson Barboza vs. Justin Gaethje
David Branch vs. Jack Hermansson
Josh Emmet vs. Michael Johnson
Karolina Kowalkiewicz vs. Michelle Waterson
Paul Craig vs. Kennedy Nzechukwu
Sheymon Moraes vs. Sodiq Yusuff

Preliminary Card
Ross Pearson vs. Desmond Green
Enrique Barzola vs. Kevin Aguilar
Kevin Holland vs. Gerald Meerschaert

Early Preliminary Card
Ray Borg vs. Casey Kenney
Maryna Moroz vs. Sabina Mazo
Alex Perez vs. Mark De La Rosa
REACTIES