next event
search
Eddie Alvarez: 'Korte termijn doel is Nastyukhin zo dominant mogelijk verslaan'Bron foto: ONE Championship

Eddie Alvarez: 'Korte termijn doel is Nastyukhin zo dominant mogelijk verslaan'

Mar 27, 2019 Eddie Alvarez wist zich al tot kampioen te kronen in vijf verschillende organisaties. The Underground King jaagt nu via de ONE Lightweight Grand Prix op een zesde titel. #WeAreONE #ANewEra

Eddie Alvarez zal zondag zijn debuut maken voor ONE Championship. The Underground King treft Timofey Nastyukhin in de kwartfinale van de ONE Lightweight Grand Prix. Alvarez wil  een dominante prestatie neerzetten in zijn debuut en laat weten dat hij zijn huiswerk heeft gedaan.

Belt Collector
Alvarez is met vijf verschillende titels een ware belt collector. The Underground King is een oud UFC- en Bellator, - Mixed Fighting Championships,- BodogFight,- Reality Fightingkampioen.  Alvarez praat in gesprek met ONE Championship over lange en korte termijn doelen.

''Je hebt korte termijn doelen en lange termijn doelen,'' aldus Alvarez. ''Korte termijn doel is Timofey Nastyukhin zo dominant mogelijk te verslaan. Lange termijn doel is om de gouden gordel op te eisen en om de eerste vechter in de geschiedenis te worden die alle titels heeft gewonnen, in alle grote organisaties in de wereld.

Huiswerk
Alvarez heeft zijn huiswerk goed gedaan voorafgaand aan zijn kwartfinale partij met Nastyukhin.
The Underground King benadrukt hoe belangrijk het is om je goed voor te bereiden.

''Ik heb mijn huiswerk gedaan. Ik ken al zijn sterke punten en al zijn zwakke punten. Ik weet uit welk kamp hij komt, welke sterke en zwakke punten ze hebben. Ik ken de coaches die hij om zich heen heeft verzameld. Ik ben bekend met alles. Vechters die claimen dat ze niet kijken naar hun tegenstander zijn aan het liegen of onwetend.''

''Om je tegenstander te verslaan en om jezelf in de best mogelijke positie te zetten voor succes, dan moet je je tegenstander kennen en dan moet je jezelf kennen,'' vervolgt Alvarez. ''Hoe meer bekend je bent over beide zaken, hoe groter de kans dat je succes hebt.''

ONE: A New Era is LIVE  en GRATIS te volgen via de ONE Championship app

One: A New Era, 31 maart 2019, Ryōgoku Kokugikan, Tokio, Japan

Main Card
Eduard Folayang vs. Shinya Aoki | ONE Lightweight titelgevecht
Xiong Jing Nan vs. Angela Lee | ONE Flyweight titelgevecht
Aung La  Nsang vs. Ken Hasegawa | ONE Middleweight titelgevecht
Kevin Belingon vs. Bibiano Fernandes | ONE Bantamweight titelgevecht
Yuya Wakamatsu vs. Demetrious Johnson | Flyweight Grand Prix kwartfinale
Eddie Alvarez vs. Timofey Nastyukhin | Lightweight Grand Prix kwartfinale
Andy Souwer vs. Yodsanklai Fairtex | Kickboksgevecht

Preliminary Card
Senzo Ikeda vs. Danny Kingard | Flyweight Grand Prix kwartfinale
Kairat Akhmetov vs. Reece McLaren | Flyweight Grand Prix kwartfinale
Rodtang Jitmuangnon vs. Hakim Hamech | Muay Thai gevecht
Hiroki Akimoto vs. Joseph Lasiri | Kickboksgevecht
Mei Yamaguchi vs. Kseniya Lachkova
Anthony Engelen vs. Garry Tonen
Panicos Yusuf vs. Mohammed Bin Mahmoud | Muay Thai gevecht
Yoon Chang Min vs. Bala Shetty 
REACTIES