next event
search
International Fight Week heeft titelpartijen te pakkenBron foto: MMA Imports

International Fight Week heeft titelpartijen te pakken

Mar 28, 2019 Van speculeren over je Heavyweightdebuut naar het verdedigen van je Light Heavyweighttitel in enkele uren. Jon Jones en Amanda Nunes zullen hun titels verdedigen tegen Thiago Santos en Holly Holm. #UFC239
International Fight Week is het grootste jaarlijks evenement dat de UFC organiseert voor de fans. Las Vegas zal voor één week omgetoverd worden in een MMA-mekka waar de die hard fans kunnen genieten van allerlei activiteiten. Dit jaar zal de week afgesloten worden met een UFC Light Heavyweight - en UFC Woman's Bantamweight titelgevecht. Het evenement vindt plaats in de T-Mobile Arena.

Verwarring
UFC Light Heavyweightkampioen Jon Jones hintte gister naar een heavyweight debuut tegen voormalig UFC Heavyweightkampioen Stipe Miocic. Echter, werd vier uur later zijn titelgevecht met Thiago Santos aangekondigd door ESPN-journalist Brett Okamoto.
''Breaking: De titelgevechten tussen Jon Jones, Thiago Santos en Amanda Nunes, Holly Holm zijn mondeling akkoord als hoofdpartijen voor UFC 239 op 6 juli in Las Vegas,'' aldus Okamoto.

Thiago Santos
De Braziliaan vecht al sinds 2013 voor de UFC met afwisselend succes. Marreta wist al drie keer een zegereeks op te bouwen van vier partijen, maar kon het nog niet omzetten in UFC-goud. Santos bewandelde al 18 keer de route naar de Octagon maar zag zijn verdiensten pas beloond worden na zijn overstap naar de light heavyweight divisie. Marreta versloeg achtereenvolgens Eryk Anders (TKO), Jimi Manuwa (KO) en Jan Blachowicz (TKO). Hierbij wist Santos ook iedere keer een bonus op te strijken.

Nunes vs. Holm
Nunes is de UFC Woman's Bantam - en Featherweightkampioene en is bezig aan een zegereeks van acht partijen. Hierin versloeg ze onder andere Valentina Shevchenko, Germainde de Randamie, Ronda Rousey, Miesha Tate en Cris Cyborg.De Lioness liet al eerder door schermen dat ze niet zeker weet of ze de Feathweighttitel wil verdedigen.

Holm is de voormalig UFC Woman's Bantamweightkampioene en de verrassende titeluitdaagster. The Preacher's Daughter's carrière ging hard bergafwaarts naar haar historische knockout over Ronda Rousey. Sindsdien vocht Holm nog zes keer waarvan ze er slechts twee won. Ze verloor onder andere een UFC Featherweight titelgevecht tegen onze eigen Germaine de Randamie en ook Cris Cyborg was te sterk in een Featherweight titelgevecht. Haar laatste partij wist ze dominant te winnen van Megan Anderson.



REACTIES