next event
search
Kamaru Usman's manager wil Jorge Masvidal als eerste titelverdedigingBron foto:

Kamaru Usman's manager wil Jorge Masvidal als eerste titelverdediging

Mar 18, 2019 Het management van Kamaru Usman willen Jorge Masvidal als eerste titelverdediging. Masvidal staat daar voor open en Colby Covington laat zich weer horen. Wie moet volgens jou de volgende titeluitdager worden?
Jorge Masvidal kreeg The O2 Arena in London muisstil nadat hij Darren Till knockout sloeg in de tweede ronde. Gamebred kwam de Octagon binnen als de nummer 11 van de UFC welterweight divisie. Met een indrukwekkende knockout overwinning over de nummer 3 zal Masvidal een flinke sprong maken in de ranking. Als het aan Usman's manager (Ali Abdelaziz red.) ligt krijgt hij zelfs een kans op de titel.

UFC Welterweighttitel
In gesprek met ESPN-journalist Brett Okamoto laat Abdelaziz weten dat Masvidal een kans verdient in plaats van de huidige nummer 2 Colby Covington. Ook via Twitter laat de manager weten waarom hij Usman vs. Masvidal wil zien.

''Wij denken dat Jorge Masvidal de volgende titel kans verdient,'' aldus Abdelaziz. ''Niet Colby Covington. Colby is een verschrikkelijk persoon en hij verdient het niet. Jorge heeft net Darren Till knockout geslagen. Hij moet de volgende zijn.''


''Masvidal finisht zijn mensen,'' benadrukt Abdelaziz op Twitter. ''Kijk naar zijn hele carrière, hij verdient het.''

Goede vrienden
Voormalig interim UFC Welterweightkampioen Colby Covington lijkt vooralsnog op pole position te staan voor een ontmoeting met The Nigerian Nightmere. Chaos en Masvidal zijn vrienden en teamgenoten bij American Top Team, maar dat weerhoudt Gamebred er niet van om voor te schieten. Dit liet hij weten in een backstage interview met ESPN.

''Voor alles, voor vriendschap of wat dan ook, staan mijn kinderen, vechten voor de titel is natuurlijk vechten voor de toekomst van mijn kinderen. Het klinkt niet aardig, maar als mijn moeder de gordel had, dan moet ze die maar afgeven want mijn kinderen moeten eten. Als ik bereid ben om met mijn moeder te vechten, stel je dan maar eens voor bij een goede vriend.''

''Dat is niet oneerbiedig naar Colby,'' vervolgt Masvidal. ''Hij heeft goede dingen gedaan in de sport en hij is nog steeds jong. Dus hij zal nog veel goede dingen doen. Maar als ze mij een kans geven op de titel, dan pak ik het zeker aan. Mijn levenswerk spreekt voor zich, het klinkt denk ik alleen maar logisch dat ik voor de titel mag vechten.'' 

''Kleine terrorist rat''
Okamoto vroeg Covington via een tekstbericht om een reactie. Zoals altijd is Chaos bereidt om zijn mening te laten horen.

''Nee, maar niks verbaasd me met die kleine terrorist rat nadat ik van mijn mensen heb gehoord hoe wanhopig hij is de afgelopen weken,'' aldus Covington. ''Iedereen smeken om te vechten met Snoozeman, behalve ik, die het meest recht erop heeft en de Echte Wereldkampioen! Ik geef hem geen ongelijk omdat hij weet dat ik zijn etensticket zal verpulveren!''

De laatste berichten omtrent een tegenstander voor UFC Weltergewichtkampioen Usman vanuit de UFC, dateren terug van UFC 235. Hier gaf UFC-president Dana White tijdens de post fight persconferentie aan dat Covington de volgende titeluitdager zal zijn.REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk