next event
search
Karolina Kowalkiewicz: 'Ik wil Michelle geen pijn doen, maar het moet'Bron foto: Bloody Elbow

Karolina Kowalkiewicz: 'Ik wil Michelle geen pijn doen, maar het moet'

Mar 29, 2019 Karolina Kowalkiewicz zal zaterdag Michelle Waterson treffen in de UFC-Octagon. Kowalkiewicz vindt het een eer om tegen haar idool te vechten en daarnaast laat ze weten hoelang ze nog zal vechten. #UFCPhiladelphia
Karolina Kowalkiewicz zal aankomend weekend haar idool Michelle Waterson treffen. De Polish Princess, een bijnaam die ze sinds deze week toegewezen kreeg, vindt het een eer om tegen The Karate Hottie te vechten en spreekt daarnaast over haar toekomst.

Idool
Tijdens de UFC Philadelphia media dag laat Kowalkiewicz weten dat Waterson haar idool is en dat ze haar niet pijn wil doen. 

''Dit is denk ik een geweldige matchup,'' aldus Kowalkiewicz. ''Ik mag haar heel graag, Ik wil Michelle geen pijn doen, maar het moet. Het zal een moeilijk gevecht worden. Michelle is een geweldige vechter, geweldig persoon, ze is één van mijn idolen. Het is een grote eer om tegen haar te vechten.''

''Ze is heel aardig en ze is heel knap,'' vervolgt Kowalkiewicz. ''Ze is een moeder en ze vecht nog steeds, haar hele carrière zit ze in de top. Ze is geweldig. Ik respecteer alle vechter, alle vrouwelijke vechters. Dit hoort bij mijn baan, ik moet ze wel slaan.''

Kinderen
Tijdens de UFC Philadelphia open work outs sprak de Polish Princess over haar toekomst. Haar partner wil graag kinderen en ook Kowalkiewicz heeft een kinderwens. De twee hebben samen een compromis gesloten.

''Ik wil kinderen hebben. Ik wil nog drie jaar vechten, maar we zien wel. Misschien zal het nog drie à vier jaar zijn.

UFC on ESPN: Barboza vs. Gaethje, 30 maart 2019, Wells Fargo Center, Philadelphia


Main Card
Edson Barboza vs. Justin Gaethje
David Branch vs. Jack Hermansson
Josh Emmet vs. Michael Johnson
Karolina Kowalkiewicz vs. Michelle Waterson
Paul Craig vs. Kennedy Nzechukwu
Sheymon Moraes vs. Sodiq Yusuff

Preliminary Card
Ross Pearson vs. Desmond Green
Enrique Barzola vs. Kevin Aguilar
Kevin Holland vs. Gerald Meerschaert

Early Preliminary Card
Ray Borg vs. Casey Kenney
Maryna Moroz vs. Sabina Mazo
Alex Perez vs. Mark De La RosaREACTIES