next event
search
Leon Edwards niet bang voor submission specialist Gunnar NelsonBron foto: Per Haljestam - USA TODAY Sports

Leon Edwards niet bang voor submission specialist Gunnar Nelson

Mar 16, 2019 Leon Edwards wil zowel op de grond als staand domineren tegen Gunnar Nelson op #UFCLondon.
Leon Edwards is bezig aan een sterke reeks in de UFC welterweight divisie. Rocky stapt met een zegereeks van zes partijen in de Octagon als hij Gunnar Nelson treft in The O2 Arena als Co-Main Event.

Domineren
In Nelson treft Edwards een submission specialist. Van zijn 17 MMA-overwinning won Gunni maar liefst dertien partijen via submission. Echter, is Rocky, die niet bekend staat om zijn goede grondspel, niet bezorgd en wil hij het gevecht domineren. In gesprek met MMA Fighting geeft hij gekscherend aan dat wellicht hij zal winnen via submisson in London.

''Ik voel dat ik mijn grondspel en worstelspel goed heb ontwikkelt,'' aldus Edwards. ''Ik ben daarin meer vooruit gegaan dan in mijn grapping en striking omdat ik er zo op gefocust ben. Wat als ik hem versla via submission, hoe goed zal dat zijn, Haha. Zijn laatste gevecht tegen de Braziliaanse cowboy, was hij aan het verliezen. Hij deed niet veel vanaf zijn rug, alleen toen hij bovenop zat en een goede elleboog gaf, won hij omdat cowboy in paniek raakte, en niet kon opstaan door het vele bloed. Maar als jij bovenop zit en hij op zijn rug, dan is hij niet zo goed.''

''Ik wil er variatie inbrengen,'' vervolgt Edwards. ''Ik zal hem laten zien hoe goed ik ben. Ik wil gewoon domineren waar het gevecht ook naartoe gaat. Naar de grond of op de been.

UFC Fight Night 147 Till vs. Masvidal, 16 maart 2019, The O2 Arena, London


Main Card
Darren Till vs. Jorge Masvidal
Leon Edwards vs. Gunnar Nelson
Volkan Oezdemir vs. Dominick Reyes
Nathaniel Wood vs. José Alberto Quiñónez
Danny Roberts vs. Cláudio Silva
Jack Marshman vs. John Philips

Preliminary Card
Arnold Allen vs. Jordan Rinaldi
Nicolae Negumereanu vs. Saparbek Safarov
Tom Breese vs. Ian Heinisch
Danny Henry vs. Dan Ige
Molly McCann vs. Priscila Cachoeira
Mike Grundy vs. Nad Narimani



REACTIES