next event
search
Dominick Reyes aast op top vijf ranking via Volkan OezdemirBron foto: Esther Lin - MMA Fighting

Dominick Reyes aast op top vijf ranking via Volkan Oezdemir

Mar 16, 2019 Dominick Reyes wil de top van de UFC light heavyweight divisie bestormen via een overwinning over Volkan Oezdemir op #UFCLondon.
De UFC light heavyweight divisie beschikt over een aantal veelbelovende opkomende vechters zoals Dominick Reyes. The Devastator is nog altijd ongeslagen en versloeg onder andere Jared Canonnier en Ovince Saint Preux in zijn eerste vier UFC-partijen.

Top vijf
Reyes is de top 10 van de UFC light heavyweight divisie binnengekomen op de achtste plek. In gesprek met MMA DNA tijdens de UFC London media dag laat The Devastator weten dat een overwinning hem in de top vijf zal brengen.

''Het gevecht zal eindigen via een finish. We zouden het niet anders willen, ik wil het niet anders hebben en hij ook niet. Dus het zal eindigen in een finish en ik zal mijn hand omhoog hebben. Ik weet niet wat voor finish maar het zal een finish worden.''

''Een overwinning brengt mij in de top vijf,'' vervolgt Reyes'' ''Ik denk dat het mij op de vierde plek brengt. Maar we zien wel wat er gebeurd en hoe ik de partij finish. Veel van die dingen spelen mee in waar je gerankt wordt.

UFC 229

Op UFC 229 wist Reyes af te rekenen met Ovince Saint Preux maar alle aandacht ging naar de chaos die Khabib Nurmagomedov creëerde door de kooi uit te springen om Conor McGregors teamgenoot Dillon Danis aan te vallen. In gesprek met MMA Junkie spreekt The Devastator zijn onvrede uit.

''Mijn prestatie tegen OSP op UFC 229 werd overschaduwd door de chaos,'' aldus Reyes. ''Het pakte een beetje mijn moment af. Het was een beetje frustrerend, want het is erg kinderachtig en onvolwassen. Wij zijn professionals. Je gedraagt je als een kind die zijn zin niet krijgt, Je had gewonnen. Wie is nou een slechte winnaar? Dat heb ik nog nooit gehoord.

''Het was gewoon een beetje frustrerend om het mijn prestatie overschaduwde. Deze keer zal dat niet gebeuren. Er staan echte professionals op deze kaart dus mijn prestatie zal niet overschaduwd worden deze keer.''

UFC Fight Night 147 Till vs. Masvidal, 16 maart 2019, The O2 Arena, London


Main Card
Darren Till vs. Jorge Masvidal
Leon Edwards vs. Gunnar Nelson
Volkan Oezdemir vs. Dominick Reyes
Nathaniel Wood vs. José Alberto Quiñónez
Danny Roberts vs. Cláudio Silva
Jack Marshman vs. John Philips

Preliminary Card
Arnold Allen vs. Jordan Rinaldi
Nicolae Negumereanu vs. Saparbek Safarov
Tom Breese vs. Ian Heinisch
Danny Henry vs. Dan Ige
Molly McCann vs. Priscila Cachoeira
Mike Grundy vs. Nad Narimani



REACTIES